Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ2 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ

ΑΥΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΡΕ ΜΙΧΕΛΑΚΗ; ΝΑ "ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ; ΕΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΑΝΕΙΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ.

Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσαν οι  δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ιφικράτη Αμυρά που προέβαλε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 την Παρασκευή τα μεσάνυχτα και η εφημερίδα "Δημοκρατία" το Σάββατο το πρωί.
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, κ. Ελένη Ράικου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί εάν διαπράττονται τα αδικήματα της πρόσκλησης σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων, όπως ληστεία, ανθρωποκτονία, απαγωγή.
Την έρευνα ανέλαβε ο εισαγγελέας κ. Ιωάννης Δραγάτσης και πρώτος μάρτυρας αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κ. Γιάννης Μιχελάκης.
Σημειώνεται ότι, ο κ. Αμυράς είναι στέλεχος του ΔΗΚΚΙ, το οποίο είναι μία από τις συνιστώσες της Κουμουνδούρου.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.