Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Μετεκλογική Eλλάδα... Σχόλια σε twitter και facebook (kalami.net)

Ακούστε τι δήλωνε παραμονές εκλογών  γιά μη ''συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ'' και κρίνετε αν ο επόμενος πρωθυπουργός είναι πολιτικός ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. 
Σαμαράς: ''...και το λέω ρητά και κατηγορηματικά. Αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ...'' 

 - Θα προχωρήσει στην Εξεταστική για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο, ο Σαμαράς ή θα το κάνει ''γαργάρα'';
-
- Eίναι λογικό ένα έθνος κλεφτών να ψηφίζει κλέφτες και κατσαπλιάδες. Γιά να τιμάμε την παράδοση.
-- Και το παίζουμε και ιστορία εμείς οι 'Ελληνες, ότι κάτι είμαστε! Μπορεί οι πρόγονοί μας να ήτανε. Εμείς πάντως, είμαστε ΖΩΑ.
- Ο κωλο-τούμπας Σαμαράς, παραμονές εκλογών έλεγε γιά επαναδιαπραγμάτευση Μνημόνιου. Μετά τις εκλογές, το βούλωσε και κάνει την ''πάπια'', γιατί οι Ευρωπαίοι του είπαν ''σκάσε''.
-- Η νίκη των κλεφτών στις εκλογές στην Ελλάδα έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τα γερμανικά ΜΜΕ, τα οποία επισημαίνουν πως οι 'Ελληνες συμμορφώθηκαν με τις διαταγές των Γερμανών πολιτικών και των γερμανικών εφημερίδων να ψηφίσουν τον Αντώνη Σαμαρά, επειδή είναι ραγιάδες, προσκυνημένοι και ξεφτιλισμένοι.
-- Με την ψήφο τους τα ελληνικά πρόβατα έσωσαν τους λύκους.
-- Αύριο ξημερώνει μια καινούρια νύχτα. Τόσοι πολλοί μ@λ@κες σε μια τόσο μικρή χώρα... Ο 'Ελληνας ξέρει να σκύβει τελικά.
-- Από αύριο Ελληνάρα, μπορείς να συνεχίσεις να αυτοκτονείς με την άνεσή σου, με ή χωρίς ευρώ.
-- Εξωγήινοι, αν με ακούτε, ελάτε να με πάρετε. Nα φύγω από την χώρα που ψήφισε αυτούς που την βίασαν.
-- ''Τώρα που είμαστε στο ευρώ, γιατί δεν έχουμε ΔΕΗ κύριε; Δεν θα έχουμε ούτε δουλειά σε λίγο και θα πεινάμε, κύριε; Γιατί είμαστε τόσο...

πολύ μ@λ@κες, κύριε;''
-- Οι Κύπριοι λεβεντιά, είπαν ΟΧΙ στο σχέδιο Αννάν. Κι αυτούς εκβίασαν, φόβισαν. Οι 'Ελληνες τα ''κατεβάσαμε''.
-- Ο χοντρο-Βενιζέλος, πριν τις εκλογές: ''Χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση''... Μετά τις εκλογές: ''Δίνουμε και κώλ@ γιά να μας βάλετε στην κυβέρνηση''.
-- 'Αραγε εσείς που αυτοκτονήσατε λόγω Μνημονίου, βλέποντας από εκεί επάνω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να κυβερνάνε και πάλι, τι νοιώθετε για εμάς "τους ζωντανούς";
-- Ο Σαμαράς σχηματίζει κυβέρνηση με Ντόρα, Αρούλη, Ψωμιάδη, Πρετεντέρη και κ. Μπάμπη.
-- Τελικά όλη μας η ωριμότητα εξαντλήθηκε στην ψηφοφορία για την Εurovision. Πανηγυρτζήδες.
-- Στον πολιτικό μας μεσαίωνα οι πολίτες καθορίζουν τους δήμιούς τους.
-- Tα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν έχουν ακόμα εμπειρία στην κλεψιά, θα πρέπει να περιμένουν αρκετά για να γίνουν κυβέρνηση.
-- Σχηματισμός κυβέρνησης κλεφτών στην οποία θα συμμετέχουν η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά, αν και η Δημοκρατική Αριστερά είναι περιττή πια, αφού ο ρόλος της ήταν να μην σχηματιστεί κυβέρνηση της Αριστεράς, οπότε μπορούν τώρα τα στελέχη της να αποδεσμευτούν και να αναλάβουν κάποια νέα αποστολή.
-- Από ενέργειες, δηλώσεις, επαφές του, φαίνεται ότι ο ...Βενιζέλος κέρδισε τις εκλογές και κάνει κυβέρνηση.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.