Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Κάθε μέρα αυτοκτονεί ένας πολίτης!


Γράφει ο Δρ  Αναστάσιος Κουτσούκος, 

Μια Νέα Σεισάχθεια θα σώσει τους πολίτες… και την κοινωνική συνοχή.
Κάθε μέρα αυτοκτονεί ένας πολίτης!
Μήνυση νέα κατατέθηκε  εναντίον των τραπεζιτών  της Τρόικας για παράνομη κατοχή της Ελλάδας , εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, και κατά των τραπεζών δολοφόνων 1800 πολιτών.
Το μεσημέρι άλλος ένας επιχειρηματίας αυτοκτόνησε προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο. Ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του, στην Καλλιθέα.
Μια Νέα Σεισάχθεια θα σώσει τους πολίτες…
Λεφτά υπάρχουν αλλά τα έχουν οι τραπεζίτες και ολιγάρχες, παράνομα στο Λουξεμβούργο, στην Ελβετία, Αμερική, Κέιμαν Νησιά κλπ… και η Γερμανία μας χρωστάει 1,3 τρις, αλλά κανείς, δεν τα ζητάει επίσημα».
Σύγχρονη ρήση
Οι δανειολήπτες ασφυκτιούν και έχουν μετατραπεί σε σκλάβους των τραπεζιτών με ανεξέλεγκτες μελλοντικές εξελίξεις (τύπου Τυνησίας, Αιγύπτου).
Υπάρχει λύση:

1.      Χρονική επιμήκυνση της αποπληρωμής όλων των δανείων, με χαμηλό επιτόκιο,
2.      Μείωση του συνόλου των δόσεων για όλα τα δάνεια και κάρτες στο 1/3 του μηνιαίου μισθού τους  και
3.      Επιμήκυνση του χρόνου καταγγελίας της σύμβασης δανείων και ρυθμίσεων  (η οποία περιπλέκει την πίεση στους δανειολήπτες).
Η νέα Σεισάχθεια μπορεί να πραγματοποιηθεί…  και οι πολίτες να σωθούν από την αυτοκτονία!
Είναι Εθνική Ανάγκη για να αποφευχθεί το «μακελειό» που έρχεται, να ψηφιστεί νέο νομοσχέδιο «διακανονισμού οφειλών».  Στο νέο νομοσχέδιο να  μπουν πρόσθετες διατάξεις αυτόματου διακανονισμού με τις τράπεζες, όπως το σύνολο των δόσεων προς τις τράπεζες δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη! Έτσι μόνο θα αποφευχθεί η κοινωνική έκρηξη που έρχεται!
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μείωσε σήμερα το βασικό της επιτόκιο από 1% στο 0,75%, δηλαδή μείωση της τάξεως του 0,25%. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για τους δανειολήπτες;

Η συγκεκριμένη μείωση του επιτοκίου της ΕΚΤ ωφελεί τους δανειολήπτες που άχουν λάβει δάνεια με κυμαινόμενο επιτόκιο συνδεδεμένο με αυτό της ΕΚΤ, αφού η δόση τους θα μειωθεί από 15 μέχρι 40 ευρώ.
Για παράδειγμα για ένα στεγαστικό δάνειο των 100.000 ευρώ, εάν η δόση ήταν 687 τώρα θα μειωθεί στα 673.Το ποσό της μείωσης μπορεί να μην είναι μεγάλο, ωστόσο οποιαδήποτε μείωση αυτήν την περίοδο αποτελεί αναμφισβήτητα ανάσα για τους δανειολήπτες, οι οποίοι δεν μπορούν πια να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί πως η πλειοψηφία των δανείων στη χώρα μας βρίσκεται "στο κόκκινο".
Η Παρούσα έχει ήδη υποβληθεί στην  Εισαγγελία Αρείου Πάγου και Εφετών και έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία με αρ. Π. 2399/2012 και έχουν ήδη αρχίσει ανακρίσεις. Νέα μήνυση έχει κατατεθεί εναντίον τραπεζιτών και άρχισαν ανακρίσεις.
Επίσης η μήνυση είναι εναντίον της Τρόικας για παράνομη κατοχή της Ελλάδας  και εναντίον της Γερμανίας και ζητάμε τα 1,3 τρις, που οφείλει από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο , όπως και τα παράνομα χρήματα (περίπου 600 δις) που βρίσκονται στην Ελβετία κλπ…
Υποβλήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία δημοσιεύματα μπλογκ, εφημερίδων, ενώσεων καταναλωτών και η επιστολή Ιερώνυμου στον κ. Λουκά Παπαδήμο. 
   Παρακαλούμε να ζητηθούν επίσημα από την Εισαγγελία Αρείου Πάγου, τα 600 δις που είναι στην Ελβετία και τα 1,3 τρις,  που χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα, αντί να κυνηγάνε μόνο τον κάθε απλό πολίτη...   
Καλούμε τα θύματα δανειολήπτες των τραπεζικών και της Τρόικας να καταθέσουν. Να αποστείλουν την μαρτυρία τους και ντοκουμέντα ή στην εισαγγελία (δικογραφία με αρ. Π. 2399/2012)  ή  στο ankoutsoukos@yahoo.gr
Καμιά λύπηση στους εξωτερικούς και εσωτερικούς καταλυτές της Δημοκρατίας.  
Υπάρχει Ελπίδα. Αντισταθείτε!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη 15121 Αθήνα, Τηλ. 6980203968
www.koutsoukos-anastasios.gr , email. ankoutsoukos@yahoo.gr

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.