Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

kalami.net: Τι παθαίνουμε από τις πολιτικές-κομματικές συμμορίες στο ''κράτος-μπουρδέλο'': Η μεγάλη απάτη της Ελλάδας στο όνομα της Ομογένειας


Το ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), η κρατικοδίαιτη Οργάνωση-''μαϊμού'' των ολίγων τυχοδιωκτών, ΔΕΝ υφίσταται ως εταιρία ή νομικό πρόσωπο στην Ελλάδα (δημόσια παραδοχή από δικηγόρο ΣΑΕ, εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων, Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης). 

Παρ' όλα αυτά, η (κάθε) κυβερνητική- κομματική αλητεία το έβαλε στο... Σύνταγμα 
και... νομοθέτησε γιά την... λειτουργία, αλλά και την... κρατική χρηματοδότησή του (ν. 3480/2006 - ΦΕΚ 161/Α'/ 2. Αυγ. 2006) !!!
Το προεδρικό διάταγμα (γιά το νόμο) υπογραφόταν από τους υπουργούς: Π. Παυλόπουλο, Ντ. Μπακογιάννη, Γ. Αλογοσκούφη, Μ. Λιάπη, Β. Πολύδωρα κι επικυρώθηκε από το πρόεδρο Κ. Παπούλια, 29 Ιουλίου 2006. Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος γιά τους Απόδημους, τότε, ήταν ο Θεοδ. Κασσίμης ή ''Ντοράκιας''.

 Η συζήτηση του νομοσχέδιου και η έγκρισή του έγινε στην Βουλή, 4 Ιουλίου 2006.

 Εισηγητής, Παν. Σκανδαλάκης... 

Διαβάστε τα πρακτικά της συνεδρίασης της Βουλής.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.