Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Βίντεο από την Συνέντευξη τύπου για την ένστολη διαμαρτυρία της 12-9-2012

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012, δόθηκε συνέντευξη τύπου αναφορικά με την ένστολη διαμαρτυρία της 12-9-2012. Στη συνέντευξη ανακοινώθηκαν οι λόγοι κινητοποίησης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Ελλήνων στρατιωτικών, ες εξής:

Οι φορείς: Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ), Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής (ΕΣΠΕΑ), Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ)...
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κρήτης (ΕΣΠΕΚ), Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ), Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΑ/ΣΜΥΝ), Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΑΣΤΥΑ), Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Διοικητικών Αεροπορίας (ΣΑΣΥΔΑ), Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού (ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ) και Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ), που εκπροσωπούμε εν ενεργεία και εν αποστρατεία Έλληνες στρατιωτικούς θα συγκεντρωθούμε την Τετάρτη 12  Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 16.30΄ στην πλατεία Κολοκοτρώνη, στην παλαιά Βουλή, επί της οδού Σταδίου όλοι μαζί, για να διαδηλώσουμε ενωτικά και ειρηνικά, την οργή μας και την αταλάντευτη απόφασή μας, να διεκδικήσουμε την υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. ...

Η απάνθρωπη πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης, η περιφρόνηση των κοινωνικών αναγκών μας, η απαξίωση της κοινωνικής προσφοράς μας και ο εμπαιγμός της νοημοσύνης μας, μας ενώνει σε έναν αγώνα μέχρι τη νίκη. Σε έναν αγώνα, μαζί με τον Ελληνικό λαό, ενάντια στις καταστροφικές προσταγές των δανειστών μας, που καταπατούν βάναυσα το Ελληνικό Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.