Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

"Οι 'Ελληνες πολιτικοί ΔΕΝ αλλάζουν με τίποτα τις κακές συνήθειες

Οι 'Ελληνες πολιτικοί ΔΕΝ αλλάζουν με τίποτα τις κακές συνήθειες
Δύο υπουργοί και κρατικοδίαιτοι αξιωματούχοι στη Νέα Υόρκη για τα... ψώνια τους
Επίσημα, γιά να συμμετάσχουν σε... φόρουμ που ονομάζεται ''1st Greek Investment Forum in NY''. 'Ολγα Κεφαλογιάννη και Νότης Μηταράκης οι υπουργοί, που θα βγάλουν έναν ''δεκάρικο'' στο φόρουμ και θα τον βαφτίσουν ''προβολή της Ελλάδας''. Προτείνουμε να μαζευτούν και στο γνωστό ζαχαροπλαστείο στο ''γκέττο'' Αστόριας και μαζί με τον Λαμπράκη της END με τα 600 δισ. δολ., ''να τα βρουν'' για επενδύσεις στην Ελλάδα. Θα ''διαφωτίσουν'' και τους 4-5 ανταποκριτές αθηναϊκών ΜΜΕ στο Γραφείο Τύπου, απόγευμα 9 Οκτωβρίου '12.
( Δεν γνωρίζουμε αν θα συναντηθούν με τον πλέον αξιόλογο Ελληνοαμερικανό επενδυτή, τον κ. Γ. Μπόζο )
Αναμένουμε με αγωνία να δούμε -όπως συνηθίζεται με τους 'Ελληνες πολιτικούς- σε ποιά πολυκαταστήματα και εστιατόρια της μεγαλούπολης, θα προβάλουν... τουριστικά την Ελλάδα και τις...
ευκαιρίες για επενδύσεις.
Σημ. 1: Δεν γνωρίζουμε πόσα πλήρωσε η ελληνική κυβέρνηση γιά την συμμετοχή σε ένα φόρουμ χωρίς πρακτική αξία, εκτός από τα έξοδα ''τουρισμού'' των υπουργών και των αξιωματούχων.
Σημ. 2: Ποιός θα ''επενδύσει'' σε μιά χώρα με σάπιο-διεφθαρμένο, γραφειοκρατικό κράτος;
ΔΕΝ παραχωρήθηκαν ''μετοχές-ομόλογα 1 δισ. δολ.'' από τους ''εθνοσωτήρες'' με τα 600 δισ. δολ., στο ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ). Η είδηση δεν έχει δόση αλήθειας, απλούστατα επειδή, ούτε 600 δισ. υπήρξαν ποτέ ουσιαστικά, ούτε ΣΑΕ υπήρξε ποτέ ουσιαστικά... ''Μαϊμούδες'' και τα δύο.
Τι έγινε με τους ''μεγάλους ευεργέτες-επενδυτές'';
Πήγαν στην Αθήνα 22 Ιουλίου '12 με τον Μπιλ Κλίντον, έγραφαν-έλεγαν τα ΜΜΕ, συναντήθηκαν με Σαμαρά, Aβραμόπουλο κλπ. Υποτίθεται ότι στόχος της Hellenic Initiative, της ''πρωτοβουλίας Ελλήνων Ομογενών επιχειρηματιών γιά την στήριξη της Ελλάδας'', ήταν ''η συγκέντρωση χρημάτων γιά ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανώσεων, γιά υλοποίηση διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, γιά προσέλκυση ξένων επενδύσεων''. Αυτοί θα έβαζαν και 100 εκατομ. Από τότε, πέρασαν 2μιση μήνες και ''σιωπή ιχθύος''.... 
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.