Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Απεργίας το ανάγνωσμα: Όλες οι εξελίξεις ζωντανά από την τηλεόραση της Ζούγκλας (Στη θέση τους ο φράχτης και οι Κλούβες στο Σύνταγμα)

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκονται η πρωτεύουσα και οι μεγάλες πόλεις της χώρας, με τους εργαζομένους να διαδηλώνουν κατά των μέτρων που απαιτούν οι δανειστές. Συγκεντρώσεις έχουν διοργανωθεί στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, μετά το κάλεσμα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ αλλά και του ΠΑΜΕ, ενώ στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν πρωτοβάθμια σωματεία, πολιτικές οργανώσεις και κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Στην Αθήνα οι συγκεντρώσεις ξεκίνησαν στις 10.30 το πρωί σχεδόν παράλληλα στο Πεδίον του Άρεως και την Ομόνοια και οι πορείες θα συγκλίνουν προς το Σύνταγμα.

Συντονιστείτε:


>Όλες οι εξελίξεις ζωντανά από την τηλεόραση της Ζούγκλας<


Απεργίας το ανάγνωσμα (αναλυτικά)




==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.