Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Τι θα ακούσουμε και τι θα δούμε ακόμη σε αυτή την υπερχρεωμένη χώρα!!!

Σύμφωνα με δημοσίευση του kalami.net
"Δεν αλλάζουν με τίποτα οι πολιτικές-κομματικές συμμορίες του σάπιου κράτους!!!"

Ο λόγος για τους Τέσσερις 'Ελληνες βουλευτές, οι οποίοι θα μεταβούν για 7 ολόκληρες ημέρες στην Ουάσιγκτον, (εδώ γελάμε) για να... ''ελέγξουν'' (τάχα) αν οι εκλογές (6 Νοε. 2012) στις ΗΠΑ θα γίνουν... ''νομότυπα'' !!!

Ρωτάμε και εμείς με τη σειρά μας, εάν ισχύει φυσικά η είδηση:

Πόσο θα μας στοιχίσουν οι διακοπές των επτά ημερών, των τεσσάρων βουλευτών στις ΗΠΑ;

Τι ρόλο θα έχουν να πράξουν οι βουλευτές μας, ως αντιπροσωπεία του ΟΑΣΕ;

Σημείωση: "Στο πεδίο ευθύνης του Οργανισμού περιλαμβάνεται ο έλεγχος της διάδοσης όπλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ελευθερία του τύπου και η δίκαιη και ελεύθερη διεξαγωγή εκλογών." (el.wikipedia)
Τι παρεμβατικό ρόλο έχουν να παίξουν στην πλανηταρχία των ΗΠΑ ως επιτετραμμένοι της Ευρώπης;

Ρωτάμε επίσης τους: Α. Ψυχάρης (ΝΔ) , Γ. Πλακιωτάκης (ΝΔ), Π. Ρήγας (ΠΑΣΟΚ) και Γ. Βαρεμένος (ΣΥΡΙΖΑ).

Θα ενημερώσετε τον ελληνικό άμα της επιστροφής σας, για τις εκλογές στις ΗΠΑ;

Αξιοσημείωτο επίσης να αναφερθεί είναι, ότι προς τιμήν τους, οι βουλευτές Τ. Κουίκ και Μ. Βορίδης δεν συμμετέχουν στην αποστολή. [Επίσης δεν υπάρχει και σχετικό Δελτίο Τύπου 
για την εν λόγω αποστολή]

και καταλήγει το kalami.net:

Το ερώτημα: Βουλευτές του πλέον βρώμικου Κοινοβούλιου της Ευρώπης, γνωστού ως παραρτήματος της μιζο-Siemens, θα...''ελέγξουν'' αν οι εκλογές στις ΗΠΑ (!!!) θα γίνουν νομότυπα;

Τι να προσθέσουμε και τι να πούμε εμείς;

Ευελπιστούμε σε μια διάψευση!

Νάσος


ΥΣ: Φαίνεται ότι η βουλή έχει καθιερώσει και ομάδα εκδρομικής αντιπροσώπευσης της βουλής.
Δείτε την προηγούμενη επίσκεψη στην Αλβανία (φώτο):
Τριήμερη επίσκεψη Ελλήνων βουλευτών στην Αλβανία, θα συναντηθούν με στελέχη της ΕΕΜ

Ερώτηση προς βουλευτές του ΟΑΣΕ, τι έχουν να μας πουν για το παρακάτω προφητικό video, όσο αφορά την παράγραφο που αναφέρεται στα "τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ελευθερία του τύπου":

Ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ)[1] (ΑγγλικάOrganization for Security and Co-operation in Europe - OSCE) είναι ο μεγαλύτερος διακρατικός οργανισμός για την διαφύλαξη της ασφαλείας στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1975 στο Ελσίνκι ως Συνδιάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη και μετονομάστηκε στο όνομα που έχει σήμερα το 1995[2]

Με πράσινο σημειώνονται τα 56 μέλη του ΟΑΣΕ
Στο πεδίο ευθύνης του Οργανισμού περιλαμβάνεται ο έλεγχος της διάδοσης όπλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ελευθερία του τύπου και η δίκαιη και ελεύθερη διεξαγωγή εκλογών. Οι περισσότεροι από τα 3.500 μέλη του προσωπικού του απασχολούνται σε επιχειρησιακό επίπεδο, με μόλις ένα 10% να απασχολούνται στην έδρα του οργανισμού.
Σκοπός της δημιουργίας του είναι η έγκαιρη αντιμετώπιση, η αποτροπή συγκρούσεων, η διαχείριση κρίσεων και η αποκατάσταση μετά από συγκρούσεις, καθώς και να προάγει τη συνεργασία στην περιοχή. Οι 56 χώρες που συμμετέχουν βρίσκονται στην Ευρώπη, τον Καύκασο, την Κεντρική Ασία και τη Βόρεια Αμερική και καλύπτουν το σύνολο του Βορείου ημισφαιρίου. Ως επίσημοι συνεργάτες του Οργανισμού αναγνωρίζονται επιπλέον 6 μεσογειακά κράτη και 5 ασιατικά. Δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια τουΨυχρού Πολέμου ως φόρουμ Ανατολής - Δύσης.

Πίνακας περιεχομένων

  [Απόκρυψη
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.