Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Η παπαριά της ημέρας: Μετά τον άνθρωπο του μόχθου ακούσαμε και για τον οικειοθελώς υπέρ-φορολογούμενο καπνιστή


"Νέο φόρο στο κάπνισμα φαίνεται ότι ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας προκειμένου να καλυφθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι στον τομέα της υγείας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega το οικονομικό επιτελείο εξετάζει να μειώσει τον ΦΠΑ της εστίασης από 23% στο 13%. Η διαφορά του 10%, όμως σχεδιάζεται να επιβαρύνει τα καταστήματα εστίασης όπου ο πελάτης μπορεί να καπνίσει.

Ωστόσο, επτά στους δέκα λένε ότι θα πλήρωναν δύο ευρώ «καπέλο» στην τιμή του πακέτου, εάν τα χρήματα επρόκειτο να διατεθούν στην υγεία..." (iefimerida)

Μετά τον άνθρωπο του μόχθου ακούσαμε και για τον οικειοθελώς υπέρ-φορολογούμενο καπνιστή.
Το έχουν βάλει σκοπό να μας τρελάνουν αυτοί οι καναλάρχες με τους συμβούλους των υπουργείων.
Βέβαια δεν περιμέναμε να φτάσουν έως εκεί... αλλά να που το είδαμε και αυτό από το MEGAλο κανάλι. Για να στηρίξουν αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα δεν ξέρουμε τι άλλο θα μηχανευθούν και να μας το σερβίρουν ως αποδοχή των εξαθλιωμένων πολιτών.
Δηλαδή για κάποιον που αγοράζει δύο πακέτα τσιγάρα και δίνει κατά ελάχιστον 6 ευρώ, συμφωνεί να πληρώσει ακόμη 2 και 2 ... 4 ευρώ για το υπουργείο και διασωθεί ο ΕΟΠΥΥ!!!

Για πόσο μαλάκες μας περνάνε πια!!!

Νάσος

ΥΣ: ακολουθούν τα δύο σχετικά video...





==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.