Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

«Μούφα» το πακέτο ομογενών! Άγριος καυγάς με τον «εθνοσωτήρα» Σώρρα on air!

=Με ένα πόρισμα–φωτιά η τράπεζα της Ελλάδας «ξεσκεπάζει» τους «σωτήρες» με τα 600 δις ευρώ και βάζει «ταφόπλακα» στα όνειρα τους αλλά και στις ελπίδες χιλιάδων Ελλήνων που πίστεψαν στην ιδέα πως ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για να ξεφορτωθούμε το χρέος και το μνημόνιο!
Τι λέει το πόρισμα για την πολύκροτη υπόθεση των . που υποτίθεται ότι κατέθεσε η οργάνωση End National Debt  (END) προκειμένου να … απαλλάξει την Ελλάδα από το επαχθές χρέος της;;;
Δεν υπάρχουν κατατεθειμένα σε καμία τράπεζα του Καναδά τα περιβόητα 600 δισ. των κυρίων  Σώρρα και Λαμπράκη και των ομογενών της οργάνωσης End National Debt (END), δεν υπάρχουν εταιρείες και μπίζνες και η υπόθεση της «διάσωσης» της Ελλάδας από το δημόσιο χρέος είναι ανύπαρκτη!
H έρευνα- κόλαφος που έγινε από την Τράπεζα της Ελλάδος έδειξε ότι δεν υπήρξε ΠΟΤΕ τέτοια κατάθεση σε καμία τράπεζα του Καναδά, ενώ και οι εταιρείες του κυρίου Σώρρα είναι… αέρας κοπανιστός!!
«Έχω ήδη αποδείξει ότι έχω τα χρήματα. Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τους λογαριασμούς μου. Έχει διαπράξει κακούργημα η Τράπεζα της Ελλάδας» τόνισε ο πρόεδρος του END κ., κάνοντας λόγο για «παπαγαλάκια και  προδότες» .
Ερωτώμενος πάντως για τον τρόπο με τον οποίο έβγαλε αυτό το αμύθητο ποσό των 600 δις, ο κος Σώρρας διέψευσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να πούλησε δικαιώματα στη ΝΑΣΑ για μια εφεύρεση του, επαναλαμβάνοντας συνεχώς πως καμία τράπεζα δεν μπορεί να πιστοποιήσει αν ο ίδιος έχει ή όχι αυτά τα χρήματα . ...
«Δεν μπορεί κανένα κράτος να ελέγξει λογαριασμό μου αν δεν δώσω εγώ την άδεια»επαναλάμβανε συνέχεια  ο κος Σώρρας, βγαίνοντας εκτός εαυτού!
«Δεν έχω κόμμα, δόγμα , χρώμα» πρόσθεσε ο κος Σώρρας, όταν τον ρώτησαν αν η πρόθεση του είναι να κάνει κόμμα!
Δείτε το βίντεο με τον καβγά μεταξύ του κ. Σώρρα, του κ. Παπαδάκη και της Μαριάννας :


=========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.