Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Γιατί δεν πληρώνετε φόρο εισοδήματος κύριοι και κυρίες βολευτές;

Σχετικό: Κοροϊδεύουν τους έντιμους φορολογούμενους οι βολευτές: Για μικτές αποδοχές 8.744,23 πληρώνουν φόρο μόνον 208,35 ευρώ. (Αποκάλυψη από Χρυσή Αυγή)

Συνεχίζουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό. Έναν λαό που έχει χάσει την αξιοπρέπειά του την κυριαρχία του και πάνω από όλα την ελπίδα του για μια καλύτερη προοπτική στο μέλλον του.

Η συντεχνία των βουλευτών ενωμένοι σε διαφορετικούς θεατρινίστικους ρόλους μας παραμυθιάζουν, ότι τάχα τα μέτρα είναι σκληρά, το επαχθές χρέος, δυσβάσταχτοι φόροι κλπ 

Με άλλα λόγια εννοούν ότι αυτοί δεν είναι λαός και τα μέτρα δεν τους αγγίζουν. 
Με τα στοιχεία που παραθέτουν οι ίδιοι λένε τη μισή αλήθεια την άλλη μισή την αποκρύβουν.

Γιατί δεν μας λένε πόσο φόρο πληρώνουν για τα εισοδήματά τους;

Έδωσαν στην δημοσιότητα τις αποδοχές τους, αλλά δεν μας είπαν πόσο φόρο πλήρωσαν για αυτές.
Εμείς ως ιστοχώρος εντοπίσαμε το ποσό αυτό: 208.35 ευρώ.
Δηλαδή με απλή αριθμητική πληρώνουν για αποδοχές 5760.80 ευρώ 
παρακράτηση φόρου 3.60%

Αυτή είναι η αλήθεια και μας την κρύβουν. 
Προσπαθούν να μας πουν ότι πληρώνουν με μεγαλύτερους
συντελεστές φορολόγησης, αλλά τέτοιο εκκαθαριστικό εμείς δεν είδαμε.

Να πεδίο δόξης λαμπρό, το διαδίκτυο
Να μας δώσουν το τελικό εκκαθαριστικό να  το δούμε και να ησυχάσουμε και εμείς.

Νάσος

Σχετικά: βλέπε παρακάτω σχετικό σύνδεσμο και φώτο
 αποδοχές βουλευτών 
click^

Η Φωτεινή Πιπιλή ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα όσα υποστήριξαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ τονίζοντας πως οι συνολικές ακαθάριστες αποδοχές φτάνουν τα 8.217 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο υποστήριξε πως οι κρατήσεις που γίνονται στους βουλευτές είναι πάρα πολλές. 

«Υπέρ κόμματος. Όλοι οι βουλευτές δίνουμε σημαντικό ποσό... 578. Κλάδος σύνταξης: 385. Προείσπραξη φόρου εισοδήματος, γιατί μετά εμείς πάμε με τον υψηλότερο και πληρώνουμε πολλά. Γιατί ο κόσμος νομίζει ότι δεν πληρώνουμε..
424. Ειδική εισφορά αλληλεγγύης, μόνο οι βουλευτές το έχουμε τόσο ψηλά, εκτός από το εξτρά που πληρώνουμε στο τέλος του χρόνου και δικαίως. 
164. Ειδική εισφορά αλληλεγγύης δεύτερο που το έχουμε αποκλειστικά εμείς οι βουλευτές, μεγάλο ποσό, 123. Ειδική εισφορά ΟΑΕΔ, ενισχύουμε τον ΟΑΕΔ, λογικό είναι, 82. Κάτι ΕΤΑΜ, κάτι ΜΑΜ ούτε ξέρω που είναι. 
Μηνιαίο καθαρό πληρωτέο ποσό: 6.408. Με τον Προϋπολογισμό του 2013, όλα αυτά περικόπτονται, απλώς η Βουλή στον Προϋπολογισμό τα έβαλε συνολικά και δεν μπορώ να σου πω θα είναι της τάξεως των τάδε, δεν ξέρω. 
Επίσης, 48.000 συνολικά, σημείωνε, 48.000 ήταν οι περικοπές ετησίως των βουλευτών. 48.000. Και επίσης, οι βουλευτές πληρώνουν εφορία, γιατί κακώς παπαγαλάκια λένε ότι οι βουλευτές δεν φορολογούμασταν.» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.