Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η παπαριά της ημέρας (6-12-2012)


Δείτε ποιος είπε τη παπαριά της ημέρας:

Νταβλούρος: Συνοδοιπόρος της Χρυσής Αυγής ο ΣΥΡΙΖΑ

Η ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε ένταση και στη Βουλή με τον Νίκο Βούτση να διακόπτει τη διαδικασία στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης για να διαβάσει την ανακοίνωση που εξέδωσε η Συγγρού.
 Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι με τέτοιες ενέργειες «δεν προστατεύεται η δημοκρατία. Δεν πρέπει να παίζουμε με τη φωτιά», είπε μεταξύ άλλων.
 Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Νταβλούρος, ο οποίος έκανε ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του οποίου αποχώρησαν από την επιτροπή.
 «Επιτέλους έπεσαν οι μάσκες στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Καταλάβετέ το. Επιτέλους αποκαλυφθήκατε ενώπιον των ελλήνων πολιτών. Είστε συνοδοιπόροι της Χρυσής Αυγής και σας ενώνει το ίδιο μανιφέστο. Έχετε βρει συνοδοιπόρους. Έχετε μια έννοια ιδιότυπης τρομοκρατικής αντίληψης», τόνισε ο κ. Νταβλούρος.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.