Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκίνημα με ένα... λάθος, αλλά και πιέσεις

Στραβό ξεκίνημα έκανε η ΡΙΚΣΣΥ του Α. Λοβέρδου. Προχθές ένας «γαλάζιος», ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας Φ. Κολοβέντης, είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται («κατά λάθος») στην ιδρυτική διακήρυξη της νέας κίνησης.

Χθες ήταν η σειρά ενός ΠΑΣΟΚου να... μείνει κάγκελο, για τον ίδιο λόγο. Ο λόγος για τον Π. Αγγελόπουλο, ο οποίος διευκρίνισε ότι ουδεμία σχέση έχει με τη ΡΙΚΣΣΥ, καθότι «ήμουν και παραμένω ΠΑΣΟΚ»...
Νέα επεισόδια
Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η ΡΙΚΣΣΥ, η περίπτωση του Π. Αγγελόπουλου δεν είναι ίδια με εκείνη του Φ. Κολοβέντη. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της κίνησης αναφέρεται ότι ο Αγγελόπουλος («εξαίρετος επιστήμονας και εξαίρετος άνθρωπος») είχε εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχει στη ΡΙΚΣΣΥ ως ιδρυτικό μέλος, αλλά, στη συνέχεια, άλλαξε γνώμη επειδή «προφανώς πιέστηκε». Τέλος πάντων, φαίνεται ότι το σίριαλ θα έχει και άλλα επεισόδια...

Φιλικά...
καρφιά
Φαρμάκι, όμως, πότισε χθες τον Α. Λοβέρδο ο βουλευτής Αρκαδίας Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος τυχαίνει να είναι και φίλος του -παίζουν μπάσκετ μαζί! Ο Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος, σημειωτέον, ήταν ο μόνος βουλευτής που παραβρέθηκε στην πρώτη εν Αθήναις παρουσίαση του βιβλίου του Λοβέρδου, δήλωσε ότι «σε ένα κόμμα δεν μπορεί να είσαι μόνο και μόνο για να είσαι υπουργός»! Θα τον άκουσε ο Ανδρέας και θ' αναρωτήθηκε «και εσύ, τέκνον Οδυσσέα;».

Για να διαβάσετε περισσότερα Παραπολιτικά, κάντε κλικ εδώ.



==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.