Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Δήθεν διαφωνίες για το φορολογικό

«Ήλθε η ώρα το έργο ο καλός, ο κακός και ο άσχημος να τελειώνει», σχολίασε ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, κάνοντας λόγο για «δήθεν διαφωνίες» των κυβερνητικών εταίρων αναφορικά με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

«Στο ίδιο έργο θεατές οι Έλληνες πολίτες παρακολουθούν τους κυβερνητικούς εταίρους, δήθεν να διαφωνούν για το φορομπηχτικό νομοσχέδιο που εξολοθρεύει τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους με μπλοκάκι και τους οικογενειάρχες», παρατήρησε ο κ. Μαριάς. Εξέφρασε ακόμη την εκτίμηση ότι οι σχεδιασμοί για το φορολογικό θα βάλουν «ταφόπλακα» στην αγορά, θα οδηγήσει στην «εξαθλίωση τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους», ενώ «με εισπρακτικά μέτρα στα μικρά και μεσαία εισοδήματα η φοροδιαφυγή θα οργιάζει».
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.