Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Μετά την "τσεκουριά" Μαριά... σε άτακτη φυγή και "τσεκουρωμένος" έφυγε από τη βουλή ο Βορίδης

Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε, ότι ο πρώην φασίστας και νυν νεοδημοκράτης Βορίδης βρήκε επιτέλους το δάσκαλό του στα επιχειρήματα του Νότη Μαριά.

Συγκεκριμένα: Προσπάθησε βλακωδώς να επιχειρηματολογήσει ότι με το κατάπτυστο: 


 ΙΙΙ Μνημόνιο 
...που έρχεται σήμερα για ψήφιση δεν υπάρχει θέμα εθνικής κυριαρχίας και ότι το επικαλούμενο Αγγλικό δίκαιο είναι αναπολεσματικό και θέλει επικύρωση από τα ελληνικά δικαστήρια.
Προσπάθησε δηλαδή με ψεύτικα επιχειρήματα να παρουσιάσει την επικείμενη προδοσία ως ένα κόλπο που θα το φάνε οι κουτόφραγκοι και δεν θα μπορέσουν να προβούν σε κατασχέσεις. 
Με την νομική του αυθεντία στο Διεθνές Δίκαιο ο Νότης Μαριάς τον κατατρόπωσε και τον ανάγκασε σε άτακτη φυγή, λέγοντας του ότι "από ποινικό δίκαιο μπορείς να ξέρεις, αλλά από το διεθνές υπολείπεσαι"...
Αλλά καλύτερα να δείτε και να ακούσετε τον αδιαμφισβήτητο μάρτυρα της καταγραφής του video: 

 Νάσος

 


Στη συνέχεια δείτε το τέλος της συνεδρίασης:


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.