Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Καμμένος: Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας


Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του αδερφού του Σίμου Κεδίκογλου, επισημαίνοντας πάντως ότι τέτοιες ενέργειες γίνονται για να εκφοβίσουν τον λαό.

“Όλη αυτή η χρήση βίας η οποία γίνεται λίγες ημέρες πριν από τη ψήφιση του επαίσχυντου ΦΕΚ 240 δηλαδή της παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και της συζήτησης στη βουλή για την παραπομπή των πρώην πρωθυπουργών Παπανδρέου και Παπαδήμου, καθώς και των Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου είναι κινήσεις που έχουμε δει και στο παρελθόν.

Τέτοιου είδους παρεμβάσεις οι παρακρατικοί τις κάνουν προκειμένου να αλλάξουν την ατζέντα και να εκφοβίσουν.
Η απάντηση είναι ότι η δημοκρατία θα πρέπει να απαντήσει ακόμα πιο σκληρά. ...



Βεβαίως και καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας, αλλά από εκεί και πέρα φαίνεται ότι αυτές οι πράξεις γίνονται από αυτούς που ζητούν την αποσταθεροποίηση και ουσιαστικά την αθώωση αυτών που έπαιξαν με το δημόσιο χρήμα”, υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.