Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

O N. Δένδιας κατά των μασονικών στοών!

 από "σίβυλλα"
 

Γράφει ο Εl Sito

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο υπουργός Νίκος Δένδιας, βρισκόμενος σε επαφή και συνεργασία με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη, προετοιμάζει εντυπωσιακό χτύπημα κατά των μασονικών στοών που λειτουργούν στην χώρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο υπουργός εκτιμά ότι η λειτουργία των μασονικών στοών αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την...
διαπλοκή συμφερόντων και προσώπων που στελεχώνουν θεσμούς, η οποία και παρεμποδίζει την ελεύθερη λειτουργία της οικονομίας και στοιχίζει ακριβά στην χώρα.
Πηγές αναφέρουν ότι η Ε.Υ.Π. έχει εργαστεί σοβαρά πάνω στο αντικείμενο και ότι τα ευρήματα είναι πράγματι αποκαλυπτικά και ατράνταχτα, ώστε μια σειρά από διαπλεκόμενους να οδηγηθούν τελικά στην δικαιοσύνη.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.