Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

PAX ROMANA. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΤΑΛΟΙ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ


Γράφει ο Δημ. Αντωνίου, ιατρός

Κρίμα, χάσαμε την ευκαιρία τον Ιούνιο του 2012 να γράψουμε ιστορία. Είμαστε ανύπαρκτοι και πεθαμένοι. 

Η Ευρώπη ανήκει εξ` ολοκλήρου-θεσμικά-στο κάθε μέλος κράτος της. 
Η Ευρώπη και το Ευρώ δεν ανήκει στους Γερμανούς και Βόρειους. 
Η Ευρώπη είναι και Ελληνική και το Ευρώ το Εθνικό μας νόμισμα. Οι (οικονομικές) πολιτικές ανήκουν κυριαρχικά στο κάθε κράτος-μέλος. 

Η νομισματική ενοποίηση ασκείται από την ΕΕ μόνο «κατά δοτή αρμοδιότητα», δηλ. «κατά παραχώρηση δικαιώματος υπό την κυριαρχική αίρεση» του κάθε κράτους-μέλους. 
Η νομισματική πολιτική δεν έχει χρώμα πολιτικό, σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕκΤ! 
Μπορεί να είναι Μονεταριστική (περιοριστική), ή Επεκτατική (Κευνσιανή).
Τα αντίθετα είναι ψεύδη αδαών

Στην Συνθήκη της Λισσαβώνας δεν περιέχονται Νέο-φιλελεύθερα Μνημόνια και Νέο-φιλελεύθερες πολιτικές. 
Αυτά επιβλήθηκαν από ξένους κατακτητές, κατά παράβαση των Ευρωπαικών Συνθηκών και του Διεθνούς και Εθνικού μας δικαίου, ελέω όμως Εθνικών Μειοδοτών και Εθνοπροδοτών. 

Η Ευρώπη είναι το σπίτι μας κι όποιος παραβιάζει τους κανόνες συγκατοίκησης τον διώχνουμε από το σπίτι μας…δεν φεύγουμε εμείς. 
Από το 1970 (τουλάχιστον) ο ελληνικός λαός αναζητά το ευρώ και την ενωμένη ευρώπη έμπρακτα....όμως, αναζητά την ευρώπη των Συνθηκών που υπογράψαμε, όχι την ευρώπη της Μέρκελ. 

Πρέπει να διαφυλάξουμε τα ευρωπαϊκά κεκτημένα μας κι όχι να φύγουμε και να αφήσουμε λάφυρα στην Μέρκελ τις θυσίες μας τόσων χρόνων...Να φύγουν αυτοί από το Ευρώ, όχι εμείς. Δεν το βάζουμε στα πόδια, διωγμένοι, ηττημένοι, αποτυχημένοι, γονατιστοί και εξευτελισμένοι. 
Να φτιάξουν το ΝordEuro και…στο διάολο 
(δείτε σε λίγες μέρες, την πλήρη σχετική μου μελέτη)

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.