Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Κασιδιάρης σε Άδωνι:«τι είναι αυτά που λές! Είσαι τρελός;» [Video]

Ένταση το πρωί της Τετάρτης στη βουλή με αφορμή την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής εναντίον του ΕΣΡ. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής του είπε ότι: «ήμασταν μαζί καλεσμένοι σε εκπομπή της ΝΕΤ και εσείς δεν ήρθατε», για να πάρει την απάντηση του κ. Κασιδιάρη: «Είσαι τρελός μου φαίνεται», τοποθέτηση που οδήγησε στην παρέμβαση του αντιπροέδρου της βουλής Αθανάσιου Νάκου.

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή με τον Άδωνι Γεωργιάδη να κατηγορεί για δειλία τον Ηλία Κασιδιάρη και τον δεύτερο να του απαντά «είσαι τρελός… Γ..ω την Νέα Δημοκρατία».

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης από την έδρα της Βουλής ανέφερε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ όταν έμαθε ότι σε αυτό θα παραβρίσκεται και ο ίδιος.

Η «καταγγελία» προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Κασιδιάρη που φώναξε «τι είναι αυτά που λές! Είσαι τρελός;» και τον κ. Γεωργιάδη να του ανταπαντά «Εγώ είμαι τρελός; Επικοινωνείς με το περιβάλλον;».

Παράλληλα ο κ. Κασιδιάρης ζήτησε να τοποθετηθεί «επι προσωπικού» κάτι όμως που του αρνήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Νάκος δίνοντας τον λόγο στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου. Και πάλι ο κ. Κασιδιάρης αντέδρασε έντονα λέγοντας:
«στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο… ε, βέβαια, αφού όλοι εδώ μέσα είστε παλτά»!

Σε εκείνο το σημείο «πετάχτηκε» και ο κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σχολιάζοντας τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα ο δεύτερος εκτός ελέγχου να πει:
«Γ..ώ την Νέα Δημοκρατία»!



========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.