Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Άγρια συμπλοκή αγροτών με τα ΜΑΤ στο μπλόκο της Ανθήλης. Συλλήψεις,_προσαγωγές και τραυματισμοί (Vids+Pics))

  Χτυπήθηκε στο κεφάλι ο επικεφαλής της αστυνομίας
- Μας προκάλεσε η αστυνομία, λένε οι αγρότες
- Μάχη σώμα με σώμα, πέτρες, καδρόνια, χημικά και καπνογόνα
- Προσαγωγές αγροτών στο αστυνομικό μέγαρο

Ο επικεφαλής της αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γρηγόρης Τσιμιτσέλης χτυπημένος από καδρόνι στο κεφάλι (φώτο) - Για τέσσερις τραυματίες κάνουν λόγο οι αγρότες...

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας μεταφέρθηκε η ένταση από την εθνική οδό μεταξύ αγροτών και αστυνομίας. Η αστυνομία μετά τα επεισόδια προχώρησε σε 15 προσαγωγές εκ των οποίων οι 11 εξελίχθηκαν σε συλλήψεις.

Αυτή την ώρα οι 11 συλληφθέντες αγρότες κρατούνται στην ασφάλεια και ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα πάνε αυτόφωρο ή σε τακτική δικάσιμο.

Μαζί με τους προσαχθέντες στο Αστυνομικό Μέγαρο πήγαν και άλλοι αγρότες για να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί με τραυματισμένο τον επικεφαλής των μέτρων Αστυνομικό Διευθυντή Γρηγόρη Τσιμιτσέλη, ο οποίος χτυπήθηκε με καδρόνι στο κεφάλι.

Δείτε τα βίντεο:


<< Μας προκάλεσε η αστυνομία....Από εδώ και πέρα όλο τέτοια θα βλέπετε...>>, είπε στο LamiaReport, ο επικεφαλής των αγροτών Δημήτρης Δημογιάννης.

Δείτε το βίντεο με την συμπλοκή στην εθνική οδό:


Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ από τον "πόλεμο" αγροτών - ΜΑΤ στην Ανθήλη

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.