Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

[Ταξίαρχος ε.ε: Yes Man] - Ταξίαρχος ε.α : καλέστε με μόνο όταν θα υπάρχει συγκέντρωση για ανακατάληψη της Πατρίδας‏ !


Το παρακάτω "ραβασάκι", από χθες το απόγευμα, κάνει το γύρω του διαδικτύου χωρίς ο εν λόγω κύριος (εάν είναι υπαρκτό πρόσωπο βεβαίως) να προβεί σε κάποια διάψευση ή έστω επανόρθωση. 
Για τους γνωρίζοντες τα στρατιωτικά οι τίμιοι και αγωνιστές αξιωματικοί παραιτούνται πριν φθάσουν στο βαθμό του Ταξχου και πολύ δε περισσότερο δεν υπηρετούν προδοτικές κυβερνήσεις, τα δε αιτήματά τους είναι αρχές, αξίες και υψηλά ιδανικά και όχι το πόσα βάζουν στην τσέπη τους. Όσο για την ανακατάληψη της πατρίδας του, πιθανόν θα έπρεπε να το σκεφτεί πριν παραιτηθεί.
Οι νόμιμες διεκδικήσεις των αποστράτων είναι ταυτόσημες με αυτές των άλλων συνταξιούχων και δεν αποτελούν μερικοί (εάν έτσι το νομίζουν) εξαίρεση ή κάτι ιδιαίτερο από το να αγωνίζονται στους δρόμους και στα συνδικάτα (ενώσεις κλπ) με τους άλλους συνταξιούχους δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Νάσος.

Διαβάστε το "ραβασάκι":


ΠΡΟΣ: Συναδέλφους ε.ε. και ε.α. Αξκούς και Στελέχη των Ε.Δ. & Σ.Α.

Αξιότιμοι Συνάδελφοι

Βομβαρδίζομαι αυτές τις ημέρες με e-mail για συμμετοχή σε συγκεντρώσεις Αποστράτων λόγω της μείωσης της σύνταξης και του εμπαιγμού των ε.ε. και ε.α. Αξκών από την Κυβέρνηση..

Είμαι Ταξίαρχος ε.α. (παραιτηθείς με τη δική μου θέληση) και όπως… αντιλαμβάνεσθε δεν έχω την καλύτερη σύνταξη αποστράτου Αξκού. Είναι δεδομένο ότι το 50άρικο ή 100άρικο μου λείπει κάπως περισσότερο από κάποιον που λαμβάνει σύνταξη Υπτγου ή Αντγου.

Παρά ταύτα, Παρακαλώ καλέστε με μόνο όταν θα υπάρχει συγκέντρωση για ανακατάληψη της Πατρίδας. Αυτό διδάχθηκα στη ΣΣΕ και αυτό δίδαξα και τηρώ μέχρι σήμερα. Αν η Πατρίδα επανέλθει στα χέρια των Ελλήνων, δε θα με πείραζε να ζήσω με λιγότερα χρήματα. Με πειράζει που, σαν Έλληνας, ζω με λιγότερη υπερηφάνεια.

Με εκτίμηση
Άγ@@@  Βου@@@
Ταξχος ε.α. (ΣΣΕ 1972)
Γενικός Γραμματέας
Πατρ.Κιν.Πολ.Καβάλας

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.