Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ! [σε 3 video]

Σχετικό: Η αυτοκτονία του Χριστούλα ήταν θυσία
Στις 4 Απρίλη 2012 ο αγωνιστής Δημήτρης Χριστούλας προβαίνοντας στην ύστατη πράξη αυτοθυσίας, έσπειρε τον σπόρο της λευτεριάς από τη νέα κατοχή! 
Οι αγωνιστές δεν πεθαίνουν ποτέ.
 Ζουν μέσα μας και οδηγούν τους επόμενους στους αγώνες για τη λευτεριά.
Ένα χρόνο μετά την ύστατη πράξη αυτοθυσίας του Δημήτρη Χριστούλα, κάποιοι φίλοι ξανασυναντήθηκαν για να θυμηθούν τον Μάκη και να εμπνευστούν από το όραμα του για μια λεύτερη και ανεξάρτητη πατρίδα.
Συγκλόνισε για μια ακόμα φορά η κόρη του αείμνηστου Χριστούλα Έμυ, ενώ συναγωνιστές και συναγωνίστριες του Δημήτρη Χριστούλα μεταξύ των οποίων και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα χαιρέτησαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο τον Δημήτρη Χριστούλα.

Δείτε τη συνέχεια...



Η Επικοινωνία Νότια Προάστια tv ήταν εκεί

 http://www.epikoinonia-arg.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1961:-1-&catid=4:2013-02-24-09-44-15&Itemid=5
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.