Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

911 Δίδυμοι Πύργοι Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ


 - Για όποιον έχει ακόμη αμφιβολίες σχετικά με το συμβάν στης 9/11, ζυγίστε τα πραγματικά περιστατικά και το συντριπτικό ποσό των αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζουν την πραγματικότητα ότι τα γεγονότα της 9/11 ήταν μια μεγάλη παγίδα, και σίγουρα μια "επιχείρηση από άτομα στα εσώτερα μέρη της εξουσίας".

- Αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τα ψέματα της επίσημης αφήγησης, καταρρίπτοντας κάθε άποψη της ψεύτικες έκθεσης της Επιτροπής 911 που διατυπώθηκε από την διεφθαρμένη κυβέρνηση των ΗΠΑ. Κρίνετε για των εαυτό σας, αλλά ερευνήστε τα γεγονότα και τα αποδεικτικά στοιχεία πριν κάνετε το άλμα προς ένα συμπέρασμα. Μια πλήρης λίστα από 40 ψέματα που είχαν παραλειφθεί από την έκθεση της Επιτροπής 911 μπορούν να βρεθούν σε αυτό το σύνδεσμο:

http://911truth.org/article.php?story...

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.