Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Λιλλήκας: Πως στήθηκε η είσοδος της Κύπρου στο Μνημόνιο & Τι έγινε με Ρωσία!


Ο Γιώργος Λιλλήκας (πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας), στα γραφεία της Σπίθας Αττικής ...
(Μπουμπουλίνας 34, Εξάρχεια, 23.4.2013).
Απαντώντας σε ερωτήσεις μελών της Σπίθας, εξηγεί πως ΣΤΗΘΗΚΕ η είσοδος της Κύπρου στο Μνημόνιο και τι έγινε με την Ρωσία!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1cMlIg2OTkg&feature=youtu.be


Τι είπε ο Γιώργος Λιλλήκας (πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας) σε μέλη της Σπίθας στα γραφεία της Ενιαίας Σπίθας Αττικής
http://www.youtube.com/watch?v=Srv9gyxSnVQ&feature=youtu.be


Δείτε την φιλοξενία που είχε ο Γιώργος Λιλλήκας (πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας) από μέλη της Σπίθας στα γραφεία της Ενιαίας Σπίθας Αττικής.
http://www.youtube.com/watch?v=FccxJiCxH-Q&feature=youtu.be


Τι δήλωσε ο Γιώργος Λιλλήκας (πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας) έξω από το σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη αμέσως μετά την συνάντησή τους (23.4.2013)
http://www.youtube.com/watch?v=_o-SEQDpMHA

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.