Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Μάνια... δεν βρέθηκε ακόμη ο μαλάκας;

Από το greki αναδημοσιεύουμε:
Με ένα προσωπικό σχόλιο που δημοσιεύεται στην «Ελευθεροτυπία» και το οποίο υπογράφει ως Μ.Τ. η Μάνια Τεγοπούλου ξεσπάει ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι για καταθέσεις της σε τράπεζες της Ελλάδας ή του εξωτερικού να της το πει.
Συγκεκριμένα στο σημείωμα της αναφέρει:
  Όποιος ξέρει... 
Παρακαλείται οποιοσδήποτε αρχηγός κόμματος, υπουργός, πρώην υπουργός, νυν μαλάκας έχει οποιαδήποτε πληροφορία για καταθέσεις μου σε ξένες ή ελληνικές τράπεζες, να μου το γνωστοποιήσει!

Μετά την "Αθωωτική απόφαση για Κουρή- Τεγοπούλου" με την απόφαση του Αρμοδίου Αυτοφώρου Δικαστηρίου όπου κρίθηκαν αθώοι η Ελένη Τεγοπούλου και ο Ανδρέας Κουρής. [Η πρώτη αντιμετώπιζε κατηγορία για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών ύψους 266.357 ευρώ ενώ ο Ανδρέας Κουρής για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ύψους 1,4 εκατ. ευρώ.]

Σημειώνεται, ότι το δικαστήριο έκρινε για τηνΕλένη Τεγοπούλου ότι πρέπει να αθωωθεί για την...


συγκεκριμένη κατηγορία καθώς δεν είναι το Αρμόδιο Εκτελεστικό Οργανο για την εξόφληση των εισφορών και παράλληλα διαβίβασε τη σχετική δικογραφία σε εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της αδερφής της και εκδότριας της εφημερίδας η «Ελευθεροτυπία» Μάνιας Τεγοπούλου (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελευθεροτυπίας).

Με το ίδιο σκεπτικό το δικαστήριο αθώωσε από την κατηγορία της μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και τον Ανδρέα Κουρή. Εκρινε δηλαδή ότι δεν είναι ο υπεύθυνος για την εξόφληση των εισφορών αυτών της «Νέας Τηλεόρασης».

Μετά ταύτα,  παραμένει η εύλογη απορία για την αμηχανία των δικαστικών και εισαγγελέων.

Είναι δυνατόν να διασύρονται έτσι δημόσια πρόσωπα και μάλιστα επώνυμα των ΜΜΕ και να θέλει αυτή η πολιτεία να έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαστική λειτουργία;
Είδαμε τις προηγούμενες μέρες τα πρόσωπα με χειροπέδες και σήμερα ελεύθεροι!!!

Τελικά ποιος θα προστατέψει τους απλούς πολίτες από την διαπόμπευση της εκτελεστικής εξουσίας, όταν οι ίδιοι νομοθετούν και οι δικαστές "κατά συνείδηση" δικάζουν, καταδικάζουν και μετά αθωώνουν.

Έλεος... ρε παιδιά...φανταστείτε τον Ανδρέα Κουρή και την Μάνια Τεγοπούλου στις παραπάνω φωτογραφίες...

Νάσος

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.