Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Δέκα άνθρωποι με κομμένα πόδια, μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Μαραθώνειο της Βοστώνης

«Τραύματα που παρατηρούνται συνήθως στα μέτωπα του πολέμου». Με αυτά τα λόγια το CNN περιγράφει τη Δευτέρα 15 Απριλίου τα τραύματα που οι γιατροί της Βοστόνης προσπαθούν να περιποιηθούν μετά την διπλή έκρηξη που προκάλεσε τον θάνατο τριών ανθρώπων και προκάλεσε δεκάδες τραυματισμούς στην τελική ευθεία του μαραθωνείου της Βοστόνης.
Οι περισσότεροι τραυματίες φέρουν μώλωπες, επιφανειακές πληγές και σπασμένα μέλη αλλά δέκα τουλάχιστον από αυτούς αναγκάστηκαν να υποστούν επεμβάσεις και να χάσουν τα πόδια τους, όπως μεταφέρει η huffingtonpost. «Οι βόμβες ήταν σχεδιασμένες για να σκορπίσουν θραύσματα (shrapnels)», σύμφωνα με έναν ειδικό της τρομοκρατίας ο οποίος ρωτήθηκε από το CNN μετά τις εκρήξεις.
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.