Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η εκπομπή anti-lifestyle, του καναλιού Vmedia της "Συντροφιάς του Περιβάλλοντος", μας ενημερώνει για το τι μας "σερβίρουν" τόσα χρόνια και ποιά είναι τα αποτελέσματα της ... παθητικότητάς μας!


Απασφάλισε και την ... έριξε! 
 Η εκπομπή anti-lifestyle, του καναλιού Vmedia της "Συντροφιάς του Περιβάλλοντος", μας ενημερώνει για το τι μας "σερβίρουν" τόσα χρόνια και ποιά είναι τα αποτελέσματα της ... παθητικότητάς μας! 
Ο Πάνος Θεοδωρίδης στοχοποιεί και πυροβολεί χωρίς φόβο και με πάθος!
Τα είπε Όλα;!
Ο καλεσμένος της εκπομπής, κος Παν. Θεοδωρίδης, οικονομολόγος, ασφαλιστής, μέλος του κινήματος "Αντίσταση Τώρα" που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του '11 και έχοντας σύνθημα "Πολεμάμε το Σύστημα με τα ίδια Του τα Όπλα" μας ξενάγησε στον δαιδαλώδη κόσμο του οικονομικολογιστικού συστήματος και των Τραπεζών και μας ... "άνοιξε τα μάτια" με τα εργαλεία του ίδιου του Συστήματος:  Τη νομολογία.
Το σύστημα, υποστήριξε, στηρίζεται στην πλήρη άγνοια νόμων και εγκυκλίων από τους περισσότερους από εμάς. Τα λόγια και οι δεσμευτικές υποσχέσεις των Πολιτικών απέχουν "έτη φωτός" από τους νόμους που δημοσιεύονται στα Φύλλα Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ). Εύστοχα μας λέει ότι, ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια, οι κυβερνήσεις έκαναν ένα τραγικό λάθος:
Άφησαν τον κόσμο χωρίς δουλειά! Και όταν κάποιος μένει χωρίς δουλειά βάζει το μυαλό του να σκεφτεί! Κάτι που δεν είχαν υπολογίσει στο σενάριο εξόντωσης της χώρας μας των τελευταίων 40 χρόνων! Αυτό το "λάθος" θα τους στείλει από "κει που ήρθαν".
Αυτή την περίοδο μας "πούλησαν" το παράθυρο της τηλεόρασης όπου μας εκθειάζει την πολιτική και τον πολιτισμό τους. Ακούσαμε τα δικά τους "Νέα" και απέκρυψαν αυτά που μας αφορούσαν. Μας τρομοκράτησαν.
Υποστηρίζει ότι ΟΛΟΙ οι κρατικοί προϋπολογισμοί των προηγούμενων ετών, αφαιρώντας τους τόκους και τα χρεωλύσια, είναι ΘΕΤΙΚΟΙ!
Τονίζει ότι η διακυβέρνηση της χώρας είναι 7-κομματική.
Μας ενημερώνει ότι οι Δημόσιοι υπάλληλοι έχουν προσληφθεί με βάση τον ν. 3528/2007 (αρ. 24 και 25) που αναφέρει ότι:

"ο Δημ. Υπάλληλος (Δ.Υ.) "υπηρετεί" το λαό και τα συμφέροντά του, οφείλει πίστη και υπακοή στο Σύνταγμα και πως εάν οι διαταγές που θα λάβει από τους ανωτέρους του είναι προδήλως (=όχι αναγκαστικά αποδεδειγμένη) αντισυνταγματικές ή παράνομες οφείλει να μην τις εκτελέσει και να το αναφέρει". Οι περισσότεροι Δ.Υ. δεν γνωρίζουν αυτόν τον νόμο!
Η κίνηση μας έχει φτιάξει ένα 16σέλιδο Εξώδικο που τους καλούμε (ως φορολογούμενοι) να μην εφαρμόσουν παράνομες διατάξεις και νόμους διότι σε αντίθετη περίπτωση θα στραφούμε εναντίον τους.
Η ίδια κίνηση επίσης έχει δημιουργήσει ένα Δικόγραφο Αγωγής (βασισμένη στην Αγωγή των Δικαστικών για τις μειώσεις των δικών τους αποδοχών), για τους Δ.Υ., την οποία μπορούν να καταθέσουν εναντίον της κυβέρνησης και δικαστικά να διεκδικήσουν την επαναφορά του μισθολογίου τους στο ύψος που ήταν πριν την έναρξη των όποιων μειώσεων.
Οι έκτακτοι φόροι (π.χ. χαράτσι) έχουν επιβληθεί με το πρόσχημα της Έκτακτης Ανάγκης που περιήλθε η χώρα. Το ΣτΕ έχει αποφανθεί για την νομιμότητα ή όχι του χαρατσιού όσον αφορούσε το 2011 και 2012. Με βάση όμως τα Επίσημα οικονομικά στοιχεία του Κράτους και τα επίσημα Κρατικά έγγραφα Δεν τίθεται θέμα Έκτακτης Ανάγκης!

ΒΟΜΒΑ 1-Χαράτσι/Μνημόνιο: υπήρχε ενδεχόμενος "Δόλος" (βλ. τους λόγους στο βίντεο που ακολουθεί) από τον Δικηγορικό Σύλλογο ή από Ένωση Καταναλωτών όταν στράφηκε προς το ΣτΕ, περί συνταγματικότητας ή όχι του χαρατσιού αλλά και του 1ου Μνημονίου!  ΒΟΜΒΑ 2-ΤΡΑΠΕΖΕΣ: από το '08 μέχρι σήμερα έχουν χρηματοδοτηθεί οι τράπεζες, μέσω του Κράτους, με 233 δις! Εκ των οποίων τα 93 έπρεπε να έχουν διοχετευθεί (ν. 3723/2008) σε Στεγαστικά Δάνεια, κεφάλαια κίνησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρήσεων ζωτικής σημασίας. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Αυτό δεν εφαρμόστηκε και συνεπώς θεωρείται ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ! (βλ. τους λόγους στο βίντεο που ακολουθεί). ΒΟΜΒΑ 3-Που πήγαν;: Που πήγαν αυτά τα λεφτά της υπεξαίρεσης;
Ένα μέρος το πήραν οι ίδιοι οι Τραπεζίτες, ένα άλλο οι πολιτικοί και το υπόλοιπο κάποιοι από εμάς (οι ... ημέτεροι)! (βλ. επεξηγήσεις στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 4-ΑΠΑΤΗ;: Την υποχρέωσή τους οι Τράπεζες να αποπληρώσουν την χρηματοδότησή τους, αφού πήραν τα χρήματα από την ΕΚΤ, την μετέθεσαν στο Κράτος (με την συνδρομή του) εκδίδοντας (το Κράτος) 3ετή ομόλογα και με την "νομοθετική" δέσμευσή του (ΦΕΚ 2151, 31/12/10) να αποπληρώσει την χρηματοδότηση εάν αυτό δεν το κάνουν οι τράπεζες! Και φυσικά οι τράπεζες ΔΕΝ πλήρωσαν! (βλ. αναλυτικά τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί). ΒΟΜΒΑ 5-ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: Για όλα τα στοιχεία απάτης και υπεξαιρέσεων έχουν ενημερωθεί εγγράφως ΟΛΑ τα κόμματα της Βουλής αλλά δεν έχει απαντήσει κανένα! (βλ. την σχετική αναφορά στο βίντεο που ακολουθεί). ΒΟΜΒΑ 6-έμμεση ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ: σε εξώδικο που απεστάλει στην Eurobank δόθηκε η έγγραφη απάντησή της: "Δεν ευθυνόμαστε εμείς"!!!! (βλ. την σχετική αναφορά στο βίντεο που ακολουθεί). ΒΟΜΒΑ 7-ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!? Εάν το Κράτος χρεωκοπήσει ο δανειστής χάνει τα λεφτά του.          Αυτό σημαίνει ότι το χρέος ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!
Τι έκανε όμως το κράτος το 1964; Όταν το 1932 το κράτος μας επτώχευσε (Ελ. Βενιζέλος) άρα το χρέος μας διαγράφηκε, ήρθε το κράτος και με Απόφαση (ΦΕΚ 165/25-09-64) των: Βασιλέα Κων/νου Β΄, Γεωργίου Π'νδρέου, Ανδρέα Π'νδρέου, Κων/νου Μητσοτάκη, Πολυχρονίδη, Μελά, Π. Βαρδινογιάννη, Μπακόπουλου, Γιαννόπουλου, Κανελλόπουλου, Ζίγδη...ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΗΚΕ εκ νέου το χρέος μας με προσαύξηση 60%! (βλ. το χρονικό στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 8-Euro: καταστροφή είναι το Ευρώ και Όχι οποιοδήποτε Εθνικό νόμισμα. (βλ. τους λόγους στο βίντεο που ακολουθεί).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ) ΕΔΩ


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.