Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Απάντηση κόλαφος προς τον Δήμαρχο Κιμώλου από τον Υποψήφιο Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Νίκο Λογοθέτη

Σχετικό: Επιστολή αγανάκτησης του δημάρχου Κιμώλου στον Πάνο Καμμένο

 Νίκος Λογοθέτης: "Όλα στο φως και όχι κάτω απ΄' το τραπέζι κ. δήμαρχε"

Απάντηση προς τον δήμαρχο Κιμώλου δίνει ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Λογοθέτης, αναφορικά με την υπόθεση που έχει προκύψει κι έχει να κάνει με τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού στην Κίμωλο, αλλά και το έργο κατασκευής υποθαλάσσιου αγωγού διάθεσης λυμάτων.
Ο κ. Λογοθέτης, χρησιμοποιώντας και πάλι σκληρή γλώσσα, τονίζει ότι η τακτική των συμφωνιών κάτω από το τραπέζι, είναι προσφιλής για το δήμαρχο Γεράσιμο Μαγκανιώτη, τονίζοντας ότι με αυτή έχει μάθει να κινείται τόσα χρόνια και να νομιμοποιεί ότι είναι παράνομο σε συνεργασία με τη γνωστή «παρεούλα της Μήλου».

Η απάντηση του κ. Λογοθέτη είναι η παρακάτω:
 Η λακωνική αλλά και παραπλανητική απάντηση του Δήμαρχου Κιμώλου κ. Μαγκανιώτη Γεράσιμου Θεόδωρου, επί των καταγγελιών μου, επιβεβαιώνει και δημοσίως τις συνήθεις τακτικές του ως Δημοτική Αρχή. Δηλαδή, οι συνήθεις τακτικές για την διεκπεραίωση υποθέσεων και υποχρεώσεων πραγματοποιούνται από τον Δήμο, με συμφωνίες που ο ίδιος τις ονομάζει κάτω από το τραπέζι.
 
Γεγονός το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε στη δική μου περίπτωση, δεδομένου ότι, εγώ έπραξα εγγράφως και όπως ορίζει ο Νόμος, σχετικά με τις ...
απαλλοτριώσεις, απαίτησα χρηματική αποζημίωση, για την εγκατάσταση του αγωγού διάθεσης λυμάτων και των δέκα μεγάλων υπέργειων φρεατίων ανοικτού τύπου αλλά και την κατασκευή φρεατίου φόρτωσης συλλογής λυμάτων, εντός της ιδιοκτησίας όπου διατηρώ κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με μόνο σκοπό την αποτροπή της διέλευσης εντός της ιδιοκτησίας μου και ουδέποτε απαίτησα παρόμοιες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.
 

Πως λοιπόν το νόμιμο και έγγραφος αίτημά μου, γεγονός το οποίο παραδέχεται και γνωρίζει πολύ καλά ο Δήμαρχος Κιμώλου, το μεταφράζει ως εκβιασμό.
 Αφετέρου δε, σιωπά και αποκρύπτει επιμελώς τόσο τις οικονομικές όσο και τις περιβαλλοντικές παρανομίες και τις μη σύννομες διαδικασίες, που έχουν τελεσθεί έως σήμερα και εξακολουθούν να πράττονται, από την λειτουργία του ΒΙΟΚΑ αλλά και σε ότι αφορά το έργο της κατασκευής του Αγωγού διάθεσης λυμάτων μήκους 1500 μέτρων και κόστους 1.500.000 ευρώ, καθώς και για τα αλλά έργα κοινής ωφέλειας του νησιού, με μόνιμους συνεργάτες/ συνενόχους τον κ. Ηλιάκη Πέτρο, Προϊστάμενο του Τμήματος Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος Μήλου και την σύζυγό του κ. Μπαληκτσή Θωμαή υπάλληλο της ανωτέρω Δημόσιας Υπηρεσίας.
Επιπλέον ο Δήμαρχος Κιμώλου, αποφεύγει συστηματικά να αναφέρει ότι, από τον Απρίλιο του 2011, όπου προσπάθησε να ξεκινήσει παράνομα την κατασκευή του αγωγού διάθεσης, και το έργο ανεστάλη, έκτοτε όλες οι Ανώτερες Αρχές της χώρας όπως, ο Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου, το Υπουργείο Περ/ντος, το Υπουργείο Εσωτερικών, η Δ/νση ΠΕ.ΧΩ.Σ. της Αποκεντρωμένης Διοκ. Ν. Αιγαίου κ.λ.π. τον εντέλλουν να εξετάσει συντομότερη και οικονομικότερη λύση για την διέλευση του αγωγού διάθεσης, χωρίς να θίγονται ιδιοκτησίες, διότι αποδεδειγμένα υπάρχει μία τέτοια λύση, αλλά έως σήμερα, αντί να πράξει τα ανωτέρω, περιφέρεται σε διάφορες Δημόσιες Υπηρεσίες της Αθήνας προσπαθώντας να βρει συνενόχους, για να κάνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, υλοποιώντας ένα παράνομο έργο με μόνο σκοπό την εκταμίευση των 1.500.000 ευρω.
Ωστόσο κ. Δήμαρχε θα πρέπει να αντιληφθείτε, έστω και μετά από δύο τετραετίες που έχετε εκλεγεί από τους συμπολίτες μου Κιμωλιάτες και έχετε ορκιστεί να τηρείτε το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, ότι οι Υπάλληλοι των Δημόσιων Υπηρεσιών που απευθύνεστε, δεν λειτουργούν σαν την παρεούλα της Μήλου, και έχετε συνηθίσει να νομιμοποιούν κάθε παρανομία σας. Δεν κάνω τίποτα παραπάνω από το να υποστηρίζω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Απλά εγώ δεν είμαι κατηγορούμενος και εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο όπως είστε εσείς.
Κύριε Δήμαρχε με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, έστω και με αυτό τον τρόπο, θέλω να σας υπενθυμίσω, αλλά και να μάθει και κόσμος ότι, είστε κατηγορούμενος στην ποινική δίκη, η οποία θα διεξαχθεί στην Μήλο στις 27/9/2012, με την αυτεπάγγελτη μήνυση του Εισαγγελέα Σύρου για σωρεία παραβάσεων και τις κατηγορίες, για υποβάθμιση, ρύπανση περ/ντος , σύμφωνα με το άρθρο 28 του Νόμου 1650/1986.
  
Μετά τιμής 
 
Υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων
των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Νίκος Λογοθέτης

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.