Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Τριπλοθεσίτης ο πρόεδρος του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Κώστας Συνολάκης

Της Μαριάννας Τσήπα

Τα γράφαμε και σχεδόν μας έλεγαν γραφικούς…
Να όμως που ήρθε και η καταγγελία του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. για τον περί πολλού καθηγητή εξωτερικού (Πανεπιστήμιο Νότιας Καλιφόρνιας), εσωτερικού (Πολυτεχνείο Κρήτης) και πρόεδρο παρακαλώ του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. Κώστα Συνολάκη, που έρχεται να  επιβεβαιώσει τις αναρτήσεις μας.
Είναι εύλογο με τις τόσες θέσεις που κατέχει αυτός ο κύριος (με το αζημίωτο πάντα) να παραμελεί συστηματικά το σοβαρό διοικητικό του έργο στο ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. για το οποίο η πολιτεία τον όρισε πρόεδρο!
Η συγκεκριμένη καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., στάλθηκε στον Υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο, στον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας Β. Μάγκλαρη και στο Εθνικό Συμβούλιο  Έρευνας και Τεχνολογίας στις 22 Απριλίου 2013 και ακόμη δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία αντίδραση.
Να υποθέσουμε ότι κανενός δεν ιδρώνει το αυτί ή ότι τον κ. Κωνσταντίνο Συνολάκη διασώζει μέχρις στιγμής κάποια προστάτιδα (Αγία) Οικογένεια;
Τα γνωρίζουν όλα αυτά οι...
συντονιστές της τρικομματικής κυβέρνησης και σιωπούν;
Θα απαντήσει κάποιος στα καίρια ερωτήματα που θέτει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. για τις δραστηριότητες του κ. Συνολάκη;





 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.