Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ετοιμαστείτε για μαζική επίθεση Ψυχάρη σε Βορίδη... Τα καλύτερα έρχονται!


Θα ξεθάψει το …τσεκούρι του πολέμου ο προξενητής Σταύρος Ψυχάρης μετά την απίστευτη χαλάστρα που του έκανε ο Μάκης Βορίδης με την δήλωση κατά του …πεθαμένου!
Γιατί αυτοί που ξέρουν, καταλαβαίνουν ότι ο Βορίδης δεν είχε καμμία κάψα με τον μακαρίτη Ανδρέα, αλλά επιθυμεί διακαώς να χαλάσει το προξενειό που κάνει εδώ και καιρό ο κυρ Σταύρος. Ποιό είναι αυτό; Μα φυσικά ο γάμος Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ υπό την κοινή σκέπη της “Νέας Ελλάδας”!
Προκαλεί εντύπωση γιατί όλοι οι πολιτικοί αναλυτάδες δεν το “έπιασαν”. Μα τα επικά εδιτόριαλς στο Βήμα ήταν ξεκάθαρα: “Τολμήστε βρε κουτά, μην μας εύρει κανένα κακό και χάσουμε την κρατική χρηματοδότηση που μας κρατά ζωντανούς”!
Ως γνωστόν, ο ΔΟΛ υπαγορεύει γραμμή στην κυβέρνηση εδώ και καιρό. Η καρατόμηση Τζαβάρα μετά τις ρατσιστικές νουθεσίες Πρετεντέρη, η αξιοποίηση του χρυσοπληρωμένου από τον ΔΟΛ Π. Καψή κλπ, είναι απλώς δείγματα.
Όπως και το ότι ο Μάκης δεν έγινε υπουργός. Και γνωρίζει πως εάν γίνει η παντρειά που οραματίζεται ο κυρ Σταύρος, δεν θα γίνει ποτέ του. Έτσι, η ατάκα για τον Ανδρέα ήταν το καλύτερο καψόνι που θα μπορούσε να κάνει προκειμένου να την σπάσει στον κυρ Σταύρο χωρίς όμως να πειράξει το Σημιταίικο που συγκυβερνά.
Να αναμείνετε λοιπόν σφοδρή αντεπίθεση από το συγκρότημα με αναλυτικα ρεπορτάζ για το παρελθόν του κυρίου Βορίδη. Αλλά και ο Μάκης έχει το αντεπιχείρημα σε βίντεο: 

"Εγώ δεν στάθηκα ποτέ προσοχή μπροστά στον Παπαδόπουλο…"
Τα καλύτερα έρχονται! (Olympia)
About these ads



H ΝΔ μεσω Μ.Βοριδη κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ πως κατέστρεψε την χώρα μέσω Α.Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την ΝΔ πως στηρίζει την χουντική ακροδεξιά στο πρόσωπο του Μ.Βοριδη…..

Αυτοί οι δυο συγκυβερνούν και μας κυβερνούν….
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΥΤΟΙ!!!!!!

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.