Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Νίκος Νικολόπουλος: Για ποιόν δουλεύει ο κ. Γιάννης Στουρνάρας;Είναι αλήθεια ότι 800.000 ευρώ είναι η ετήσια αποζημίωση των επιτρόπων στις Ελληνικές τράπεζες; Ποιος πληρώνει αυτό το αστρονομικό ποσό; [Μπράβο στον υπάλληλο "μπράβο" των ξένων δανειστών]

Δημοσιεύθηκε στις 29 Ιούλ 2013

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: Ποιόν δουλεύει ο κ. Γιάννης Στουρνάρας;
Ο άνθρωπος για τον οποίον ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει ότι είναι «αδελφός» του και ο οποίος εμφανίζεται ως «ψυχρός εκτελεστής» των αποφάσεων της τρόικας λειτουργεί πλέον ξεκάθαρα για το «κλαμπ» των ξένων εντολέων δανειστών.
 
Πολλές φορές λειτουργεί ως ο «δούρειος ίππος».

Επικρατεί για τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα κλίμα οργής για τι είναι απαράδεκτο και... δεν επιτρέπεται οι τέσσερις ξένοι επίτροποι που έχουν εγκατασταθεί σε αντίστοιχες ελληνικές
τράπεζες, με εντολή να ελέγχουν τις αποφάσεις που θα λαμβάνουν οι διοικήσεις τους, ακόμη και όσες αφορούν στην χορήγηση δανείων, να πληρώνονται από τις ελληνικές τράπεζες, με το απίστευτο ποσό των 800.000 ευρώ ετησίως.

Τέτοιες αποφάσεις όταν εγκρίνονται από την κυβερνητική κοινοπραξία Βενιζέλου-Σαμαρά, εξοργίζουν όχι μόνον τους εργαζομένους στο μέτρο που επιστράτευσε ο Πρωθυπουργός αλλά και ολόκληρο το χειμαζόμενο ελληνικό λαό που καλείται να επιβιώσει, με νύχια και με δόντια, με μισθούς ή συντάξεις ή επιδόματα φτώχειας.

Κατόπιν τούτων ερωτάστε:


Είναι αλήθεια ότι 800.000 ευρώ είναι η ετήσια αποζημίωση των επιτρόπων στις Ελληνικές τράπεζες;
Ποιος πληρώνει αυτό το αστρονομικό ποσό;
Οι Έλληνες καταθέτες, οι δανειολήπτες και οι μέτοχοι;
Ποιοι είναι αυτοί, ποια τα στοιχεία, το ΑΦΜ και ποιοι τους επέλεξαν;
Αυτοί σε ποιους λογοδοτούν;
Ποιοι ελέγχουν τους ελέγχοντες;
Είναι αλήθεια ότι ήδη άρχισαν οι παρεμβάσεις υπέρ ή κατά κάποιων επιχειρηματιών εκ μέρους των επιτρόπων;
Από ποιους παύονται, και εντολές ποιών εκτελούν;
Ο ερωτών Βουλευτής

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

ΓΓ Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.