Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δημ. Αντωνίου: Μην υποκύπτετε στους εκφοβισμούς των και ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ή μην ΒΑΖΕΤΕ ΥΠΟΘΗΚΕΣ....είναι η τελική αυτοκτoνία σας

 
Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ EUROBANK: Η Εurobank συγχωνεύτηκε με απορρόφηση (εξαγορά) (μετά από λύση της χωρίς να ακολουθήσει εκκαθάριση) από το ΤΧΣ και τον ESM (αρ.68-80 ν.2190/20).*

Συνεπώς θα συσταθεί μια νέα εταιρεία, με άλλο ΑΜΑΕ (αριθμό μητρώου), ΑΦΜ, Επωνυμία κλπ. και θα γραφτεί στην οικία Νομαρχία. Μέχρι τώρα αυτό δεν έχει γίνει και δεν ξέρω πόσο θα πάρει για να γίνουν οι διαδικασίες αυτές. Μετά, έχει αποφασιστεί η νέα εταιρεία που θα συσταθεί (με το ΤΧΣ ως κύριο μεγάλο-μέτοχο) να πουλήσει την Eurobank σε ξένη ιδιωτική τράπεζα. Μέχρι τότε δεν υπάρχει νομική οντότητα "Eurobank", διότι σύμφωνα με το άρθρο 75 παράγραφος 1γ του νόμου 2190/1920 "Η απορροφούμενη (Eurobank) ή οι απορροφούμενες εταιρείες παύουν να υπάρχουν",  με αποτέλεσμα όποιος παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος της (πληρεξούσιος), να είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ (δικηγόροι).
Τα παραπάνω θα τα έχω έγγραφα σε λίγες εβδομάδες από τις αρμόδιες αρχές.
Αυτό σημαίνει ότι στην παρούσα φάση η ανύπαρκτη Eurobank δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμα διαταγές πληρωμής, να κάνει κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και γενικά να παραστεί στα δικαστήρια.
 Γι αυτό οι δικηγόροι της Eurobank ακόμα και τώρα, ζητάνε οι ίδιοι αναβολές στα δικαστήρια για δάνεια, λέγοντας "κε πρόεδρε ζητάμε αναβολή γιατί υπάρχει πρόβλημα νόμιμης εκπροσώπησης λόγω της αλλαγής της ιδιοκτησιακής κατάστασης της Eurobank"...Δυστυχώς τα παραπάνω, ιδίως στην επαρχία, τα αποκρύβουν από τους δικαστές ακόμα και οι αντίδικοι της Eurobank δικηγόροι, διότι τα παίρνουν χοντρά και χυδαία.
Έμαθα ότι η Εurobank, με την παραπάνω παράνομη παρουσία της και με τη συμπαιγνία και των αντίδικων δικηγόρων, προβαίνει-για εκφοβισμό-και σε πλειστηριασμούς επίτηδες ΑΚΥΡΟΥΣ !! μόνο και μόνο για να αναγκάσει τον οφειλέτη να τους καταβάλει κάτι που θα πάει στην τσέπη των δικηγόρων και των δ/ντών της!
 Γι αυτό: ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, είναι παράνομο, απελπισμένοι που έχασαν την τράπεζα και ότι αρπάξουν τώρα στην αναμπουμπούλα. Πάρτε τα "όπλα" στα χέρια σας. Εχθροί μας είναι και οι τραπεζίτες και οι ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ των...είμαστε στην τελικά αναμέτρηση...ή αυτοί ή εμείς.
Μην με ρωτάτε τι θα γίνει εάν η Eurobank πωληθεί κλπ. σε άλλη τράπεζα μετά 2-3 χρόνια...γιατί η ερώτηση είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Επίσης οι τράπεζες ΑΤΕ, Marfin, Proton, Millennium, των οποίων τα "καλά" κομμάτια με τα ενήμερα δάνεια πουλήθηκαν στην Πειραιώς κι Εθνική, δεν υπάρχουν πλέον ως τράπεζες και ισχύουν τα ίδια όπως παραπάνω και για την Eurobank.
 Επιπλέον για τις τελευταίες αυτές τράπεζες, τα "κόκκινα" δάνεια που ανήκαν στα "κακά" κομμάτια των (τα οποία δεν τα αγόρασε οι Πειραιώς και Εθνική και σιωπηρά πτώχευσαν) διαγράφηκαν!! (έτσι θα γίνει πιστεύω και με την Eurobank στο τελος).
Τέλος: Μην υποκύπτετε στους εκφοβισμούς των και ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ή μην ΒΑΖΕΤΕ ΥΠΟΘΗΚΕΣ....είναι η τελική αυτοκτoνία σας.

Δείτε τα έγγραφα σε μεγέθυνση:



*
Νόμος 2339
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 204 - 25.09.1995 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Ν.2190/1920 ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
Νόμος 2190
Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 144 - 30.06.1920
ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ



του Δημήτρη Αντωνίου

 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.