Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ιδού το ανιστόρητο "λαϊκό κορίτσι" της ΝΔ που δίνει "πληρωμένη απάντηση" για τα γουναράδικα!!!


Το γράφουμε το ξαναγράφουμε και έχουμε γίνει κουραστικοί για το πολύ χαμηλό γνωστικό επίπεδο των βολευτών. Βέβαια δεν είναι σωστό να έχει κάποιος την απαίτηση να γνωρίζουν τα πάντα και επί "παντός επιστητού" που λένε, αλλά τουλάχιστον ένα στοιχειώδες "χτένισμα" των λόγων που
εκφωνούν από έδρας είναι επιβεβλημένο.
Οι αποσπάσεις των δημοσίων υπαλλήλων στα γραφεία τους, που οι ίδιοι νομοθέτησαν ούτως ώστε να προβλέπεται για το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό γίνεται μάλλον τακτοποίηση ημετέρων και πολλές φορές φιλικών και  συγγενικών προσώπων.
ΔΕΝ γνωρίζω την σύσταση της ομάδας της βουλευτή Καστοριάς της ΝΔ, Μαρία Αντωνίου, αυτό που γνωρίζω είναι αυτό που απαντάει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, για τη φράση "ραντεβού στα γουναράδικα".
Τόση πια αμορφωσιά δεν την έχει και η πιο απομακρυσμένη τσοπανοπούλα της άνω ραχούλας στο πάνω κορφοβούνι των Αγράφων.
Δεν αρκείται όμως μόνο αυτό αλλά προβαίνει και σε άθλια κριτική περί εμφυλιοπολεμικών απόψεων, και δίνει τη... μάχη ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να κλείσει τις παραγωγικές μονάδες των γουναράδων!
Αυτή η κυρία η "λαικιά" όπως αυτοαποκαλείται ψηφίζει για το μέλλον χιλιάδων από εμάς και με δοσίλογες πράξεις εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας δεσμεύει και χρεώνει και τις επόμενες γενιές με επικυριαρχίες και νέα πιο δυσβάσταχτα χρέη από τους γνωστούς τοκογλύφους δανειστές.
Βέβαια αυτή τη βουλευτή κάποιοι και κάποιες την ψηφίζουν... αυτό με προβληματίζει ακόμη περισσότερο!!!

Νάσος

Δείτε το παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:




==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.