Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αποχρώσεις ενδείξεις και οσμή για σωρεία ποινικών αδικημάτων η έκθεση που παραδόθηκε για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ


ΠΟΙΟΣ ΘΑ... ΚΑΕΙ;

Σφραγισμένος ο "καυτός" φάκελος με το πόρισμα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Εντολή να ανοίξει μόνο στην πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, υπό το φόβο διαρροών...
Το σημαντικό που αναφέρεται είναι ότι το Πασόκ είχε εκχωρήσει την κρατική χρηματοδότηση ταυτόχρονα σε δυο τράπεζες, και ζητούσε δάνειο από τρίτη με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση που είχε ήδη εκχωρήσει! 

Δείτε το παρακάτω video και θα καταλάβετε:

Το πόρισμα παραδόθηκε σε σφραγισμένο φάκελο στον γενικό διευθυντή του Κινήματος, Νίκο Σαλαγιάννη, και θα ανοίξει στην πρώτη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Η μέθοδος του σφραγισμένου φακέλου επελέγη για να αποφευχθούν τυχόν διαρροές, κάτι που συνέβη πριν από λίγο καιρό και αφορούσαν τα οικονομικά του κινήματος, κάτι που που είχε ζημιώσει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, όπως προέκυψε από τις δημοσκοπήσεις. Το ΠΑΣΟΚ εγκαταλείπει τα γραφεία της Ιπποκράτους, λόγω χρεών. Αν υπάρξουν, τώρα, διαρροές, όπως λένε στελέχη του Κινήματος, θα έχουν γίνει είτε από τον κ. Σαλαγιάννη, είτε από μια από τις έξι εταιρίες. Υπενθυμίζεται πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου για τα οικονομικά του κόμματος είχε ''καρφώσει'' τον Γιώργο Παπανδρέου και είχε δηλώσει πως την περίοδο 2003-2011 το ΠΑΣΟΚ έμπαινε μέσα 10 εκατ. ευρώ το χρόνο. Με τη σειρά του ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με μία ανακοίνωση-''φωτιά'' μίλησε για τη ''μαύρη τρύπα'' του κόμματος και απείλησε με μηνύσεις και προσφυγή στη δικαιοσύνη για τη διαχείριση των οικονομικών επί των ημερών του.
==========================
   "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.