Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Έκλεισαν το Κολωνάκι... για να αγοράσει βερίκοκα ο Τόμσεν! Η δουλικότητα του "κόντε" δεν περιγράφεται όταν υπηρετεί τα αφεντικά!!!


Την ίδια μέρα που το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει ως συνταγματικό και νόμιμο το σχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που απαγορεύει το κλείσιμο δρόμων για διαδηλώσεις λίγων ατόμων, ένας και μόνο άνθρωπος έκλεισε ουσιαστικά μόνος του έναν πολυσύχναστο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας για να αγοράσει… βερίκοκα !

Όπως μεταδίδει το thepaper.gr, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα, Πολ Τόμσεν, το μεσημέρι της Πέμπτης αποφάσισε να ψωνίσει βερίκοκα από γνωστή “μπουτίκ” μαναβικής στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. Ωστόσο, του διέφυγε το γεγονός ότι στα δέκα λεπτά κατά τη διάρκεια των οποίων διάλεγε τα φρούτα, η προσωπική του ασφάλεια είχε κλείσει το δρόμο, ως είθισται.

Αποτέλεσμα; Να ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί που έτυχε να περνούν από το σημείο την ώρα εκείνη, και να έχουν ένα λόγο παραπάνω να μη λένε και τα καλύτερα για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την τρόικα…
Δείτε και ένα σχετικό video:
 "Έκλεισε το Κολωνάκι και παράτησε τους υπουργούς για να πάει να αγοράσει βερίκοκα ο Πολ Τομσεν!"
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.