Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Έκαναν την τρίχα τριχιά... οι ΜΜΕδες ότι δήθεν "Πλάκωσαν στο ξύλο τον Καμίνη" - Δείτε το διαθέσιμο video

«Θεωρούμε την επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων προβοκάτσια», είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος, ο οποίος στοχοποιήθηκε ανοιχτά ως ηθικός αυτουργός από τον δήμαρχο της Αθήνας κ. Γ. Καμίνη.

«Θα πρέπει να πούμε ότι η ανακοίνωσή μας είναι ξεκάθαρη. Η ανακοίνωση δε βοηθά τη σημερινή ημέρα που είναι κρίσιμη», είπε ο κ. Μπαλασόπουλος. Και πρόσθεσε: «Καταγγέλλουμε την προβοκάτσια. Δεν βοηθούν τον αγώνα μας. Ζητάμε από τους συναδέλφους μας να ασχοληθούν με τα προβλήματα».

Από την πλευρά του ο Β. Πολυμερόπουλος, που είναι πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του δήμου, ανέφερε: «Ήμουν στο χώρο αλλά ήμουν από την άλλη πλευρά. Μπροστά από τα γραφεία της ΚΕΔΕ είδα ότι έγιναν προπηλακισμοί και επεισόδια αλλά δεν είδα τι έγινε. Βγάλαμε ανακοίνωση. Είναι απαράδεκτη η στοχοποίηση που γίνεται στον κ. Καμίνη. Ξεκάθαρη η άποψή μας».

Δείτε στο αποκαλυπτικό τη στιγμή της δήθεν επίθεσης στον Καμίνη... 
έλεος ρε παιδιά!!! χάνουμε και την σοβαρότητα να πιστέψουμε στην καλοστημένη προβοκάτσια της επικοινωνιακής τακτικής των γκεμπελίστικων γραφείων του "Κονκορδάτου" της τρόικα.


O Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης επιμενει ότι ηθικός αυτουργός για την επίθεση σε βάρος του το βράδυ της Κυριακής
 είναι ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος, ο οποίος κάνει λόγο για προβοκάτσια.

 ==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.