Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ECB, TτΕ, ΣΔΟΕ και ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ! (συγκλονιστικό έγγραφο)

Πριν από μήνες δημοσίευσα την μελέτη μου (δείτε την στο link στο τέλος του κειμένου) με
τίτλο: «Ληξιπρόθεσμα δάνεια και Ανακεφαλοποίηση τραπεζών», με την οποία κατήγγειλα τεκμηριωμένα, ότι παρόλο που οι τράπεζες Eθνική, Πειραιώς, Alpha και Eurobank, αποζημιώθηκαν πλήρως με την ανακεφαλοποίηση των 50 δις., αποκλειστικά για την ζημίες που υπέστησαν από το PSI και τα ανεξόφλητα ληξιπρόθεσμα δάνεια των δανειοληπτών, αυτές κατά τρόπο εγκληματικό, απαιτούν τα δάνεια αυτά και για δεύτερη φορά από τους δανειολήπτες! 
Την καταγγελία μου αυτή την υπέβαλα στην Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα (ECB), ως εποπτεύουσα των ευρωπαϊκών τραπεζών αρχή και τους είπα ότι το θέμα αυτό συνιστά το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα και σκάνδαλο στην Ελλάδα, ισότιμο του Χρηματιστηρίου, αλλά τραγικότερο αυτού ηθικά. 
Η ΕCΒ έστειλε το έγγραφο αυτό (όπως το έκανα κι εγώ αυτοτελώς) στο υπουργείο οικονομικών το οποίο, το κοινοποίησε στις αρμόδιες αρχές με το αρ. πρωτ. ΑΠ Β.871/12-06-2013 έγγραφό του (δείτε το στην φωτογραφία), για να γίνει έρευνα επί του θέματος αυτού. Και οι αρχές που το έστειλε είναι, μεταξύ άλλων: Υπουργείο Ανάπτυξης, ΣΔΟΕ, Εισαγγελέα Χαλκίδος (επειδή το κατήγγειλα εγώ) !! 
Το θέμα πλέον παίρνει τεράστιες διαστάσεις, διότι οι αρχές αυτές πρέπει πλέον να ενεργήσουν με εντολή του Στουρνάρα (δηλ. των Τροικανών Ελεγκτών, οι οποίο, αν μη τι άλλο, είναι τέρατα σε θέματα μαύρου χρήματος) και αναμένονται σύντομα σημαντικότατες εξελίξεις. 
Οι πρακτικές συνέπειες του θέματος αυτού είναι οι εξής: Με την κατάθεση ως ενστάσεων της καταγγελίας μου αυτής και του εγγράφου του υπουργείου οικονομικών σε οποιοδήποτε δικαστήριο που δικάζει θέματα δανείων των παραπάνω 4 τραπεζών, το δικαστήριο ΔΕΝ μπορεί να συνεχίσει την δίκη, όσο διαρκεί η έρευνα αυτή….αντιλαμβάνεστε την σημασία του γεγονότος αυτού. 
Και τέλος, είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούν οι απόψεις μου και τα δάνεια των δανειοληπτών που κυνηγάνε τώρα οι τράπεζες θα κριθούν ως εξοφλημένα !!...ακούστε με…ποτέ δεν διαψεύσθηκα…όχι εγώ….αλλά η αλήθεια. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ…πλέουν τα λοίσθια.

http://zoidosia.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html (Ληξιπρόθεσμα Δάνεια και Ανακεφαλαιοποίηση Τραπεζών)


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.