Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΔΗΜ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤτΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ και ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ τέως «ΑΤΕ». ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ όπως Η «ΚΥΚΛΟΣ ΑΕ»

Από την επίσημε ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, διαβάζουμε:
Με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος (Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων – ΕΠΑΘ, Συνεδρίαση 46/27-7-2012, θέμα 1ο, ΦΕΚ Β’ 2208/27-7-2012) ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ», και αυτή τέθηκε σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης σύμφωνα με το άρθρο 68 του ν. 3601/2007.
Ο ειδικός εκκαθαριστής του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ.» (υπό ειδική εκκαθάριση) Νικόλαος Μαράντος του Δημητρίου, ο οποίος διορίστηκε με την ίδια ως άνω απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος (απόφαση Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων – ΕΠΑΘ, Συνεδρίαση 46/27-7-2012, θέμα 1ο, ΦΕΚ Β’ 2208/27-7-2012)

Αυτό ΣΗΜΑΝΕΙ: H ATE δεν υπάρχει πιά. Συνεπώς οτιδήποτε δικαστικό έγγραφο πάρετε (εξώδικο, διαταγή πληρωμής, τηλέφωνα από εισπρακτικές κλπ), είναι προιόν εγκλήματος (απάτης κι εκβιασμού) και πρέπει να το καταγγείλετε στο ΣΔΟΕ και τον εισαγγελέα και φυσικά να μην του δώσετε σημασία.

Η «ΑΤΕ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ «ΚΥΚΛΟΣ ΑΕ» κ.α.
[Φώτο: ΚΥΚΛΟΣ ΑΕ, εισπρακτική εταιρεία και γράψε ΚΥΚΛΟΣ ΑΕ, εισπρακτική εταιρεία, 
 Ελ. Βενιζέλου 2 & Παναγή Τσαλδάρη, 176 76, Καλλιθέα]
 
Η ΑΤΕ χωρίστηκε σε «καλή» και σε «κακή». Την «καλή» -που περιλάμβανε τα ενήμερα και με εμπράγματες ασφάλειες (προσημείωση, υποθήκη) δάνεια- την αγόρασε η Πειραιώς. Συνεπώς, για το δάνεια αυτά, θα παίρνετε ειδοποιήσεις και ο συναλλαγές σας θα είναι με την Πειραιώς (όχι με την ΑΤΕ). Η «κακή» τράπεζα-που περιλαμβάνει ανεξόφλητα «κόκκινα» δάνεια, χωρίς εμπράγματος ασφάλειες (συνήθως πιστωτικών καρτών, καταναλωτικών δανείων κλπ), τέθηκε σε εκκαθάριση κι ορίστηκε ο Νίκος Μαράντος ως εκκαθαριστής. Αυτό σημαίνει ότι ο εκκαθαριστής θα πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία της «κακής» τράπεζας να πληρώσει τους δανειστές της και-θεωρητικά- θα διεκδικήσει και τα ληξιπρόθεσμα «κόκκινα» δάνεια, του «αγίου ποτέ». Γι αυτό, όσοι έχετε «κόκκινα» δάνεια με την «κακή» (ανύπαρκτη πλέον) τράπεζα, θα έχετε να κάνετε με τον εκκαθαριστή, όχι με την ανύπαρκτη ΑΤΕ, ούτε με τις εγκληματικές συμμορίες των εισπρακτικών εταιρειών, όπως η Κύκλος ΑΕ, οι οποίες σας τηλεφωνούν και σας στέλνουν εκβιαστικές και παράνομες διαταγές πληρωμής, που δεν μπορούν να σταθούν στα δικαστήρια κλπ., μόνο και μόνο να σας φοβίσουν και να σας εκβιάσουν να καταβάλλετε μερικές δόσεις που πάνε στις τσέπες των !
Όλα αυτά, είναι παράνομες κι εγκληματικές ενέργειες και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ έννομη συνέπεια. Μόνο να σας φοβίσουν μπορούν. Είναι πράξεις απάτης κι εκβιασμού σας. Καταγγείλτε τις στο ΣΔΟΕ και τον εισαγγελέα.
Οι εισπρακτικές και οι δικηγόροι της δεν έχουν καμία νομιμότητα να διεκδικήσουν τα «κόκκινα» δάνεια. Αυτό το κάνει νόμιμα ΜΟΝΟ ο εκκαθαριστής Νίκος Μαράντος (που δεν θα το κάνει ποτέ). ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΓΤΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ και ΜΗΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ ΔΟΣΕΙΣ σε λογαριασμούς που σας δίνουν οι εισπρακτικές για την «ΑΤΕ». Είναι εγκληματίες και δεν μπορούν να σας κάνουν νόμιμα ΤΙΠΟΤΑ (δηλ. πλειστ/σμούς κλπ). Δεν μπορούν καν να εμφανιστούν στα δικαστήρια όπως καταλαβαίνετε. Διότι δεν μπορούν οι εγκληματίες να εμφανιστούν στα δικαστήρια, ζητώντας απ` αυτά την βοήθειά των για την ολοκλήρωση των εγκλημάτων των.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο κεντρικό υπ/μα της «ΑΤΕ» Πατρών (που κακώς φέρει την πινακίδα αυτή ακόμα) στον 3ο όροφο, έχει στηθεί μια εγκληματική «υπηρεσία εξυπηρέτησης των κόκκινων δανείων», η οποία παραπέμπει τον αφελή κόσμο στις εισπρακτικές! Για να πληρώσουν δόσεις και να υπογράψουν νέες συμβάσεις. Και ιδιαίτερα στην ΚΥΚΛΟΣ ΑΕ! για τα «κόκκινα» δάνεια….ΠΡΟΣΟΧΗ, είναι εγκληματίες και συμμορίτες για να σας φάνε τα λεφτά. Υπεύθυνος για την διαχείριση των «κόκκινων» δανείων είναι ΜΟΝΟ Ο ΕΚΚΑΘΡΙΣΤΗΣ κι όχι οι εισπρακτικές. Καταγγείλτε στο ΣΔΟΕ και τον εισαγγελέα Πατρών την «υπηρεσία» αυτή. Ήδη γίνεται έλεγχος από τις παραπάνω αρχές με δικές επώνυμες μου καταγγελίες.

Αυτά που αναφέρω παραπάνω για την ΑΤΕ, ισχύουν ακριβώς επίσης και για τις πρώην τράπεζες: Probank (στην Εθνική), First Business Bank (FBB) (στην Εθνική). Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο χωρίστηκε σε «καλή τράπεζα» (Νέο ΤΤ, με μοναδικό μέτοχο το ΤΧΣ, το οποίο είναι προς πώληση) και σε «κακή» τράπεζα, σε εκκαθάριση.

ΑΥΡΙΟ, θα δημοσιεύσω άρθρο για να αποκαλύψω ότι όλες οι ΥΠΟΘΗΚΕΣ που έχει εγγράψει η ΑΤΕ από το 2000 μέχρι σήμερα, ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ (έχουν βγεί και δικαστικές αποφάσεις επ` αυτού, μετά τις δικές μου αποκαλύψεις από το 2010).

Links για σημαντικά νομικά θέματα ληξιπρόθεσμων δανείων, διαφόρων τραπεζών:

http://zoidosia.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html (Ληξιπρόθεσμα Δάνεια και Ανακεφαλοποίση Τραπεζών, Eθνική, Πειραιώς, Αlpha, Eurobank)             
(ερευνα από τις αρχές, ΣΔΟΕ, ECB, TτΕ, Εισαγγελέας,  για την ανακεφαλοποίηση και τα ληξιπρόθεσμα δάνεια)

http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/07/h-funds-ena.html#.UfTOdo8og71.facebook (η δήθεν πώληση των δανείων σε ξένα funds)

Που θα με βρείτε:

www.zodiosia.blogspot.com (το blog μου)

Δημ. Αντωνίου, ιατρός, τηλ. 22210-62743 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.