Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Πόσο πουτάνα είναι τελικά αυτή η χώρα... Α, ρε καημένε Θανάση, τζάμπα το πήδημα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Θλίψη. Τεράστια θλίψη που αναγκάζομαι ξημέρωμα της γιορτής της Παναγίας να ανεβάζω σχόλια- κάνοντας την βάρδια μου ως διαχειριστής του ΜΑΚΕΛΕΙΟ - ανθρώπων που υποστηρίζουν ένα βρώμικο σύστημα εντολοδόχων, κομματόσκυλων και υπαλλήλων τεμπέληδων που κυνήγησαν στον διάδρομο ενός τρόλεϊ ένα 19χρονο παιδί που μισούσε το πολιτικό σύστημα των αλητών και σάλταρε κάτω από το μηχανοκίνητο τέρας για να αποφύγει τον προσωπικό του Ιαβέρη.

Και αναρωτιέμαι: Όποια πολιτική απόχρωση κι εαν εκπροσωπείς, είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες που να μην έχουν αντιληφθεί ότι ο 19χρονος Θανάσης κυνηγήθηκε σαν το σκυλί, του σκίσανε τη φανέλα και την αξιοπρέπεια και τον ανάγκασαν να πέσει από το τρόλει στην άσφαλτο για να σωθεί σαν σύγχρονος Γιάννης Αγιάννης από την μέγκενη ενός άδικου νόμου που σπρώχνει τους φτωχούς στην ανεργία και τον θάνατο;

Πόσο βλάκας,ανεγκάφαλος και ρουφιάνος του συστήματος πρέπει να είσαι για να υποστηρίζεις την αποδεδειγμένη σαπίλα ενός οργανισμού που είναι βουτηγμένος στα χρέη και στα σκάνδαλα, χωρίς να ευθύνεται ο πολίτης;

Και πόσο ταγμένος με έμμισθη σχέση με το ρουφιανοκράτος πρέπει να είναι ο επαγγελματίας δημοσιογράφος που συνέταξε την κατάπτυστη ανακοίνωση του ΟΑΣΑ επειδή το δημόσιο του δίνει 2-3.000 ευρώ για να το υπερασπίζεται και παράλληλα να περνάει προς τα έξω το προφίλ του κυριλέ και σοφιστικέ αριστερού διανοούμενου; Για σένα μιλάω Χρήστο Χαλαζιά...


Στην Κωνσταντινούπολη, κάψανε την Πόλη για ένα πάρκο στην πλατεία Ταξίμ. Σε ένα τρόλει σκότωσαν ένα παιδί για ένα ευρώ και καθόμαστε και τους κοιτάμε αντί να σαλτάρουμε μέσα στο μπουρδέλο τους και να το κάψουμε. Κι αυτό. Κι αυτούς. Την ώρα που η σκατόφαρα που μας κυβερνάει, ο Σαμαράς χαρτζιλικώνεται από τους ιδιοκτήτες του πολυτελούς COSTA NAVARINO με τα κοπρόσκυλα που έχει δίπλα του και ο Βενιζέλος, αυτό το πολιτικό υποκείμενο, κάνει διακοπές στην Σκόπελο σε υπερπολυτελή πεντάστερη σουίτα.

Μαλάκας λαός. Οι Τούρκοι μας έβαλαν όχι τα γυαλιά αλλά μας έβγαλαν τα μάτια γνωρίζοντας όχι μόνον πως να κάνουν επαναστάσεις αλλά και πως να τις διεκδικούν. Εμείς εδώ στην φτώχεια του μυαλού μας. Οι αριστεριστές στο κυνήγι με τους Χρυσαυγίτες, η δεξιά να παραμένει αλώβητη και η αριστερά ιμιτασιόν των αμερικανοτραφών θολοκουλτουριάρηδων να ψάχνει τις συνιστώσες τους.

Πόσο πουτάνα είναι τελικά αυτή η χώρα...

.Α, ρε καημένε Θανάση, τζάμπα το πήδημα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.

Σ.Χ - Makeleio

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.