Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η Διβάνη δεν κατεβάζει τον «τζαμπατζή» για ιστορικούς λόγους…

Η Λένα Διβάνη αναγκάστηκε να κατεβάσει τη σελίδα της στο facebook…τζάμπα είναι άλλωστε.
Η συγγραφέας το επιβεβαίωσε με ανάρτησή της στο twitter όπου, απαντώντας σε φίλη της, έγραψε την απενεργοποίησα προσωρινά. Λίγη ησυχία».
επί λέξη: «
♛_of_my_castle_♉☮⌛ @Elen_tis_Troias
@DivaniLena αυτό ενα DELETE ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ
@Elen_tis_Troias το αφηνω για να βλεπουν οσοι το αναζητουν τι προκαλεσε τοσο μισος. Ιστορικος ειμαι. Δεν κρυβω στοιχεια εξ επαγγελματος
Η αιτία που αναγκάστηκε η κα Διβάνη να αποχωρήσει, έστω για την ώρα, από το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι άλλη από τον κατακλυσμό αρνητικών σχολίων που δεχόταν για τη διαβόητη δήλωσή της στο tweeter για τον «τζαμπατζή» νεκρό 19χρονο χωρίς εισιτήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Διβάνη δεν έχει κατεβάσει το επίμαχο «tweet» και, μάλιστα, δικαιολογεί αυτή την απόφασή της με το ακόλουθο «τιτίβισμα»:

Η Λένα Δ. και οι (πολύ) ύποπτες προθέσεις της:

Όποιος θέλει γυμνή την αλήθεια πατάει εδώ

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.