Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΔΗΜ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ: EUROBANK: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΚΥΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ? (Δείτε_έτοιμη ένσταση εκπροσώπησης και πληρεξουσιότητας)

Σχετικό:ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: ΑΤE: ΑΓΩΓΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΗΚΩΝ. ΕΤΟΙΜΟ_ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ (έχουν εκδοθεί τελεσίδικες αποφάσεις)
[Φωτό: Η Νομική Υπηρεσία και η Εισπρακτική Εταιρεία της Eurobnak, στην οδό Κύπρου και Αρχιμήδους 27, Μοσχάτο, Αθήνα]

Οι δίκες της Eurobank αναβάλλονται ή ματαιώνονται σε όλη την Ελλάδα κι αυτεπάγγελτα!, μετά τις αναφορές και καταγγελίες μας σε όλες τις δικαστικές αρχές της χώρας, λόγω έλλειψης νομίμου ΔΣ, έλλειψης νόμιμης εκπροσώπησης της τράπεζας  και έλλειψης νομίμων πληρεξουσιοτήτων των δικηγόρων της. Οι δικηγόροι της Eurobank δεν εμφανίζονται στις δίκες, ζητάνε αναβολή ή ματαιώνουν τις δίκες για τους παραπάνω λόγους ή δίνουν αναβολή οι ίδιοι οι δικαστές. Οι οφειλέτες, με θάρρος πλέον, εμφανίζονται ΜΟΝΟΙ τους στα δικαστήρια (ασφαλιστικά μέτρα και Ειρηνοδικείο) και προβάλλουν ενστάσεις νόμιμης εκπροσώπησης της τράπεζας και πληρεξουσιότητας των δικηγόρων της και κερδίζουν τις δίκες!, από την Χαλκίδα, Ρόδο, Αθήνα, Πειραιά, Θεσ/νίκη, Σέρρες, Καβάλα κλπ.
Υποβάλετε κι εσείς στο δικαστήριο τις παραπάνω ενστάσεις με το εξής απλό κείμενο:
«Tην 27-06-2013 οι κοινές Γενικές Συνελεύσεις της τράπεζας και του ΤΧΣ ομού, εξέλεξαν το νέο ΔΣ της τράπεζας Eurobank με την συμμετοχή μέλους του ΤΣΧ και του Δημοσίου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την 18-07-2013, όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 4436/18-07-2013. Το νέο όμως αυτό ΔΣ, για να καταστεί έγκυρο και ισχυρό πρέπει να εγκριθεί από την ΤτΕ, μετά από πρόταση του ΤΣΧ, σύμφωνα με το ν.3864 αρ.6 παρ.3β (και ν.3601 αρ.5 παρ10γ), έγκριση όμως που μέχρι τώρα δεν έχει χορηγηθεί. Συνεπώς η τράπεζα στερείται νόμιμης εκπροσώπησης (ΔΣ) στο δικαστήριο και ο παριστάμενος δικηγόρος της νόμιμης πληρεξουσιότητας. Γι αυτό ζητώ (προτιμότερα) την συζήτηση της υπόθεσης ερήμην της τράπεζας ή (επικουρικά) την αναβολή της. Η νομική εκπροσώπηση και πληρεξουσιότητα εξετάζονται και αυτεπάγγελτα από τον δικαστή (ΚΠολΔ 104)».
Οι παραπάνω ελλείψεις νομιμότητας, θέτουν σε αμφισβήτηση την εγκυρότητα και ισχύ όλων των (εξω) δικαστικών πράξεων της Eurobank από την 30-04-2013 (ημερομηνία εξαγοράς της από το ΤΧΣ).
Θυμίζω ότι έχω καταθέσει σχετική μου αναφορά-καταγγελία στους: Εισαγγελέα ΑΠ, Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος, ΔΣΑ, ΔΣ Χαλκίδος, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Ειρ/κείο και Πρωτοδικείο Αθηνών, Εισαγγελέα του ΑΠ και Χαλκίδος…και έπιασε τόπο…

Links για σημαντικά νομικά θέματα ληξιπρόθεσμων δανείων, διαφόρων τραπεζών:

http://zoidosia.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html (Ληξιπρόθεσμα Δάνεια και Ανακεφαλοποίση Τραπεζών, Eθνική, Πειραιώς, Αlpha, Eurobank)



             
(έρευνα από τις αρχές, ΣΔΟΕ, ECB, TτΕ, Εισαγγελέας,  για την ανακεφαλοποίηση και τα ληξιπρόθεσμα δάνεια)
                    
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/07/h-funds-ena.html#.UfTOdo8og71.facebook (η δήθεν πώληση των δανείων σε ξένα funds)
                    
Που θα με βρείτε:

www.zodiosia.blogspot.com (το blog μου)

Δημ. Αντωνίου, ιατρός, τηλ. 22210-62743
 
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.