Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

To ιστολογοφόρο “sibilla” στη Δαμασκό! Συντάκτης στο ιστολόγιο μας βρίσκεται στη Δαμασκό της Συρίας! Άμεση κι έγκυρη ενημέρωση από την καρδιά του περήφανου κι αδέσποτου Συριακού Λαού!

Απόψε η πανέμορφη κι απροσκύνητη Δαμασκός (30 Αυγούστου 2013)
Δεκάδες ξένες αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο φθάνουν στη Δαμασκό ως έμπρακτη ένδειξη συμπαράστασης στον Λαό της Συρίας και τον πρόεδρό του Άσσαντ.
Τώρα κι ένας δικός μας άνθρωπος που αρθρογραφεί στο μπλόγκ μας βρίσκεται κι αυτός –από απόψε στη Δαμασκό, μέσω Λιβάνου- και θα μεταφέρουμε όλες εκείνες τις ειδήσεις που αποκρύπτουν τα ελεγχόμενα από τους αμερικανοσιωνιστές ΜΜΕ και δημοσιογράφους.
Allah Souria Bashar Wabass!
Έφθασε αργά χθες βράδυ στη Δαμασκό Ιταλική αντιπροσωπεία…

Μέλη της ιταλικής αντιπροσωπείας στη Δαμασκό που αντιστέκεται στην ιμπεριαλιστική επίθεση

…συμπαράστασης κι αλληλεγγύης στο Λαό της Συρίας και τον πρόεδρο της χώρας!

* Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτέμβρη, σε διαδικτυακή σύνδεση θα γίνει συζήτηση με τους ιταλούς συντρόφους που έφθασαν στη Δαμασκό (θα υπάρξει νεώτερη κι αναλυτική ανακοίνωση για ακριβή στοιχεία της διαδικτυακής εκπομπής)
Απευθείας ειδήσεις από την Αδέσποτη Δαμασκό (από αρθρογράφο του ιστολογίου μας που είναι μέσα στη Δαμασκό)... Αφίξεις Αλληλεγγύης και συμπαράστασης στη Συρία, ξένων αντιπροσωπειών...

Η ιταλική αντιπροσωπεία στη Δαμασκό, σήμερα τα ξημερώματα...


Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Απευθείας ειδήσεις από την Αδέσποτη Δαμασκό (από αρθρογράφο του ιστολογίου μας που είναι μέσα στη Δαμασκό): ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.