Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

kalami.net: Η Ελλάδα ''κέρδισε'' κατανόηση, συμπάθεια, αλληλεγγύη

 
''ΘΡΙΑΜΒΟΣ'':

Γιά το ελληνικό... ''success story''(!) -που θα γίνει ευρωπαϊκό- και την... ανεργία στους νέους κοντά στο 60%, μίλησε ο Αντ. Σαμαράς, στον Λευκό Οίκο, στις κοινές δηλώσεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Ομπάμα: ''Θα στηρίξουμε την Ελλάδα όπου και όπως μπορούμε... Η λιτότητα δεν είναι η μόνη λύση''
Οικονομία, ενέργεια, Μ. Ανατολή, Κυπριακό, διμερείς σχέσεις, τα θέματα που συζητήθηκαν

Συνάντηση με Κέρρυ:
Την αλληλεγγύη του προς τον ελληνικό λαό για τις προσπάθειες που καταβάλει, έκφρασε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρρυ, στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Στέητ Ντηπάρτμεντ, μεσημέρι Πέμπτης.

'Οπως ανάφερε η εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ, ο κ. Κέρρυ «αναγνώρισε τις δύσκολες αλλά απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί η Ελλάδα, προκειμένου να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των αγορών και να πυροδοτήσει την οικονομική ανάπτυξη. Σημείωσε δε την αλληλεγγύη του προς τον ελληνικό λαό, ο οποίος πραγματοποιεί αυτές τις σημαντικές αλλαγές».
 

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.