Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η δημοσιογραφία του κώλου, η πρόθυμη εισαγγελία και το ανενεργό ΕΣΡ

Καμμένος: Είσαι ψεύτρα και γελοία - 
Τσαπανίδου: Έπρεπε να σε πετάξω από το στούντιο


 Σχετικό: Χρήστος Πάχτας: Η πορεία μέχρι το σκάνδαλο (2004- 2012)

Ο Καμμένος αποχώρησε από την εκπομπή της Τσαπανίδου πριν η ίδια «τον πετάξει έξω από στούντιο»...

Προσφυγή στη δικαιοσύνη σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου που παρότρυνε κατοίκους της Χαλκιδικής να τον “λιντσάρουν”, προανήγγειλε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας.

“Η Εισαγγελία έκανε τον καθήκον της. Από την πλευρά μας είναι αυτονόητη υποχρέωση να καταφύγουμε στον φυσικό δικαστή για την παραδειγματική τιμωρία του κ. Καμμένου” αναφέρει ο κ. Πάχτας σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: “Δε νοείται αρχηγός κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης να προτρέπει στην αναίρεση της ουσίας της δημοκρατίας, που είναι ο σεβασμός στη νομιμότητα και η αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα από τον διάλογο. Η πρόσκληση πολιτών σε τέλεση αδικήματος αποτελεί πέραν των άλλων τεράστιο ηθικό και πολιτικό ζήτημα. Αυτές οι συμπεριφορές μας θυμίζουν διαλυτικά φαινόμενα μιας εποχής που δεν μας αξίζει και δεν θέλουμε να ζήσουμε. Απέναντι σ΄αυτές τις συμπεριφορές οφείλουμε να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή τον αγώνα μας για να πείσουμε ότι ο δρόμος της συνεννόησης και της αρμονικής συνύπαρξης είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να δώσει ελπίδα και προοπτική στον τόπο μας. Είναι μια ευθύνη που ως Δημοτική Αρχή έχουμε αναλάβει και θα συνεχίσουμε να την υπηρετούμε με πίστη και αποφασιστικότητα”.

Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Πόπης Τσαπανίδου και του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου κατά την διάρκεια της εκπομπής της παρουσιάστριας στο STAR.

Ο Πάνος Καμμένος έριξε τις ευθύνες στους δημοσιογράφους που ανέδειξαν την προτροπή του λέγοντας πως από τις ομιλίες του ήταν το μόνο απόσπασμα που δημοσιοποίησαν και επιτέθηκε στη δημοσιογράφο που τον σφυροκοπούσε με ερωτήσεις. Την αποκάλεσε ψεύτρα, την κατηγόρησε πως κάποιοι τις υπαγορεύουν τις ερωτήσεις.

Την κατηγόρησε μάλιστα ότι έχει δώσει βήμα στη Χρυσή Αυγή για να του απαντήσει η δημοσιογράφος πως αυτό συνέβη μόνο μια φορά, κατόπιν τηλεφωνικής παρέμβασης του Ηλία Κασιδιάρη. Εξαλλη η Πόπη Τσοπανίδου δήλωσε πως κανονικά πρέπει να τον πετάξει με τις κλωτσιές έξω από το στούντιο. Αυτή ήταν η ατάκα που ανάγκασε τον Πάνο Καμμένο να αποχωρήσει.


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.