Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτη παρανόηση για την δήθεν ιπτάμενη κάμερα της αστυνομίας [UPD]


Μία απίστευτη παρανόηση έχει δημιουργηθεί από χθες στα περισσότερα portal της Ελλάδας τα οποία παρουσιάζουν μία ιπτάμενη κάμερα στην Θεσσαλονίκη να πετάει πάνω από τα κεφάλια των διαδηλωτών, με τα portal να μιλάνε για ιπτάμενη κάμερα της αστυνομίας και τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν:

 Ιπτάμενη κάμερα της αστυνομίας φωτογραφίζει διαδηλωτές(;) 

Το ιπτάμενο "αντικείμενο" εμφανίστηκε όταν έφτασε η πορεία έξω από το Βελλίδειο...
Πάντως για UFO δεν μοιάζει... είναι πολύ γνωστό και κατανοητό ως είδος καταγραφής!!!
 
Στο βίντεο βλέπετε ένα τηλεχειριζόμενο "ελικοπτεράκι" με κάμερα το οποίο ανέβηκε από την μεριά της αστυνομίας στη ΔΕΘ και σηκώθηκε ακριβώς μπροστά σε μπλοκ διαδηλωτών.
Η Ελληνική Αστυνομία χρησιμοποιεί ιπτάμενες κάμερες για να φωτογραφίζει διαδηλωτές;;;;
Θεσσαλονίκη, 7.9.2013 - Διαδήλωση ΔΕΘ (vnousis)
 ·
Η αλήθεια όμως είναι πως πρόκειται για κάμερα του τηλεσκηνοθέτη της αποστολής του ...
Πατρινού Καρναβαλιού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης Χρήστου Ορτέντζιο, του οποίου η ελικόπτερο-κάμερα έχει θεαθεί ουκ ολίγες φορές στην ΔΕΘ, αφού μέχρι και στην χθεσινή συναυλία της Έλενας Παπαρίζου έκανε την παρουσία της.
Όλα αυτά δείχνουν πόσο μεγάλο πρόβλημα υπάρχει με την ενημέρωση και πόσο εύκολο είναι πλέον να διαδοθούν ψευδείς ειδήσεις, αφού η αντιγραφή μεταξύ των site είναι σύνηθες φαινόμενο αφού ελάχιστοι διασταυρώνουν τις ειδήσεις τους. Άλλωστε αν η αστυνομία ήθελε να καταγράψει τους διαδηλωτές δεν θα το έκανε τόσο απροκάλυπτα…

Το faroslive.com σας παρουσιάζει την κάμερα που παρεξηγήθηκε τόσο χθες καθώς πολλοί θεώρησαν πως αποτελεί εργαλείο της αστυνομίας.
Τελικώς η κάμερα είναι ο εξοπλισμός της εταιρίας View Productions η οποία έχει αναλάβει την κάλυψη των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με τους Χρήστο Ορτέντζιο και τον βοηθό του Λεωνίδα Δριμάλα.
Η κάμερα έχει παρουσιαστεί σε πολλά σημεία της ΔΕΘ όπως στην χθεσινή συναυλία της Έλενας Παπαρίζου.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.