Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ακόμη μια σπουδαία διάκριση για τον Λαμιώτη Mixology Bartender Παναγιώτη_Γιοβάνη!


Ο Παναγιώτης Γιοβάνης, που έχουμε την τιμή να φτιάχνει για μας καθημερινά τα πιο απίθανα Cocktails πίσω από το bar του Venezia, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Angostura Globall Cocktail Challenge 2014 που έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου ο προκριματικός και 23 Σεπτεμβρίου ο τελικός στο Shakespear κατέκτησε την 1η θέση και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cocktail που θα γίνει στην Στοκχόλμη της Σουηδίας τον προσεχή Οκτώβρη. ...
Αυτή η επιτυχία ήρθε να προστεθεί μετά από πολύ δουλειά στις ήδη διακρίσεις του τα 2 τελευταία χρόνια όπως, την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της ΕΜΕ το 2012, την 3η θέση στη κατηγορία Sparking Cocktail όπου του χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Πεκίνο το 2012 και την 3η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Pimm's το 2013.
 Οι συνταγές των Cocktail που έφτιαξε στο χθεσινό τελικό...

COCKTAIL 1

SCARLET IBIS

5 DASHES ANGOSTURA AROMATIC BITTERS
45ML ANGOSTURA 7YO
10ML HOMEMADE WALNUT LIQUER
10ML MONIN CREME DE PECHE LIQUER
20ML FRESH LIME JUICE
15ML HOMEMADE SYRUP (CINNAMON-NUTMEG-SPICES)

COCKTAIL 2

SAFE HOUSE

5 DASHES ANGOSTURA AROMATIC BITTER
50ML ANGOSTURA 1919
20ML REMY MARTIN VSOP
5ML CHARTREUSE GREEN
10ML HOMEMADE SYRUP(VANILLA-NUTMEG)
SPRAY LAGAVULIN 16Y.O

Παναγιώτη συγχαρητήρια και περιμένουμε στη Λαμία και το Πανευρωπαϊκό...Καλή επιτυχία!


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.