Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Κακό χωριό τα λίγα σπίτια... καβγάς μεταξύ συνδικαλιστών στην απεργιακή συγκέντρωση (VIDEO)

Η μικρή συγκέντρωση των απεργών το πρωί της Τρίτης, στο παρκάκι απέναντι από την Εθνική Τράπεζα, έφερε νεύρα, γκρίνια και απαράδεκτες ενέργειες από συνδικαλιστές.
Αμέσως μετά τον εκπρόσωπο του Σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τέως πρόεδρο του ΣΕΣΝΟΧ Δημήτρη Κουτσουράκη, ο οποίος επισήμανε το θέμα της μικρής συμμετοχής και της ανάγκης εξέτασης του θέματος από τα σωματεία, στο βήμα για το κλείσιμο των ομιλιών ανέβηκε ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ και στέλεχος του ΠΑΜΕ Γιώργος Αμπαζής (VIDEO).


Μεταξύ άλλων, όπως ακούγεται και στο video, άφησε αιχμές για τη στάση παρατάξεων μέσα στο Συμβούλιο της ΓΣΕΕ που μόλις μια μέρα πριν την 48ώρη απεργία της ΑΔΕΔΥ προχώρησαν σε συνεδρίαση.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιάννη Καλογερά, συνδικαλιστή της ΕΛΜΕ από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου επιδείκνυε μπροστά την κάμερα του...
chiosnews.com ένα έγγραφο, ανακοίνωση όπως έλεγε του ΠΑΜΕ.
Εκείνη την ώρα ξεκίνησαν φωνές, μάλιστα ένας από τους συγκεντρωμένους με τη φόρα που πήρε έπεσε πάνω σε συνάδελφο δημοσιογράφο, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κανένα άλλο πρόβλημα.
Και ενώ ο λιγοστός κόσμος παρατηρούσε αποσβολωμένος τον καβγά που άναψε, η λογομαχία συνεχιζόταν, μέχρι που οι διαδηλωτές «έσπασαν» στα δύο.
 Ή καλύτερα στα τρία. Κάποιοι έφυγαν με το ΠΑΜΕ, κάποιοι έμειναν στο χώρο της συγκέντρωσης και κάποιοι γύρισαν στα σπίτια τους περισσότερο απογοητευμένοι από ποτέ,

Χαρακτηριστικό είναι επώνυμο σχόλιο που βρήκαμε στο facebook:
«Πήγα σήμερα στην πορεία...ο θεός να την κάνει....απογοητεύτηκα! Οι μεν έβριζαν τους δε και το αποτέλεσμα: μια ήδη μικρή συγκέντρωση να εξελιχθεί σε αντιλογία και "εμφύλια" διαμάχη. 10-20 άτομα από διάφορες εργατικές φατρίες μάλωναν μεταξύ τους και κατηγορούσαν το ένα το άλλο. Τελικά η μικρή συγκέντρωση εξελίχθηκε σε μια ακόμα πιο μικρή πορεία..........
Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ είχε πει : «Να φοβάστε τους Έλληνες αν μορφωθούν κι αν ενωθούν.».
Μορφωθήκαμε αλλά ενωθήκαμε;»

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.