Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν ο Πορτοσάλτε και ο Παπαδημητρίου συμβούλευαν τους νεοναζί (VIDEO)

Η προσπάθεια για «εκπολιτισμό» του νεοναζιστικού μορφώματος, λίγες μέρες πρίν 
από την εξάρθρωσή του, ήταν ένα δημοσιογραφικό "έργο" που έμεινε ημιτελές.
Δεν έχουν περάσει παρά 12 μέρες από τότε που ο γνωστός φιλομνημονιακός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, έδινε πολύτιμες συμβουλές για την πολιτική επιβίωση της νεοναζιστικής οργάνωσης. Είναι απορίας άξιον, το ότι από το μυαλό αυτού του τόσο "έγκριτου" δημοσιογράφου δεν πέρναγε καν η εγκληματική δράση της Χ.Α. Η προσπάθεια για «εκπολιτισμό» του νεοναζιστικού μορφώματος, λίγες μέρες πριν από την εξάρθρωσή του, ήταν ένα δημοσιογραφικό "έργο" που έμεινε ημιτελές. Η σιωπή, η προβολή της δράσης της Χρυσής Αυγής αλλά και οι αλλεπάλληλες παροτρύνσεις για μια στροφή προς τη "σοβαρότητα" ήταν η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις.

Μάλιστα ένας άλλος γνωστός δημοσιογράφος (Μπάμπης Παπαδημητρίου) του ίδιου καναλιού (ΣΚΑΙ) ήθελε "μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή":


Τα σχόλια δικά σας
Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:
 

alfavita.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.