Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Και όμως υπάρχει ακόμη ανθρωπιά!!! - Ετοιμάζουν δέμα για την μητέρα του κ Στουρνάρα που ζει με …500 ευρώ

Δέμα με τρόφιμα και ρούχα ετοιμάζει ομάδα Ηρακλειωτών με παραλήπτρια την μητέρα του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, η οποία σύμφωνα με δήλωση του γιού της ζει με 500 ευρώ το μήνα.
Ακούγοντας τον κ Στουρνάρα να μιλάει για το πενιχρό εισόδημα της μητέρας του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star οι συμπολίτες μας που ανήκουν σε διάφορες επαγγελματικές ομάδες (έμποροι, δικηγόροι, βιοτέχνες κτλ) αποφάσισαν να επιστρατεύσουν όσο χιούμορ διαθέτουν και να ετοιμάσουν ένα δέμα για να στηρίξουν την μητέρα του υπουργού.

Ήδη, όπως είπαν -μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη από όπου απηύθυναν έκκληση και σε άλλους ...
Ηρακλειώτες να στηρίξουν αυτή τους την πρωτοβουλία- έχουν μαζέψει τα πρώτα υλικά αγαθά (ρύζι, μακαρόνια) ακόμα και ένα παλτό μεταχειρισμένο για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται.
Την Παρασκευή θα αποστείλουν το δέμα στο Υπουργείο Οικονομικών και μαζί του μια επιστολή όπου θα περιγράφουν τις δικές τους δυσκολίες να τα βγάλουν πέρα με τους φόρους και λοιπές επιβαρύνσεις που συχνά πυκνά αποφασίζει ο κ Στουρνάρας.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.