Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η αποκάλυψη – σοκ του Ν. Μιχαλολιάκου μέσα από τη φυλακή: "Είμαστε το μόνο κόμμα που δεν προσκύνησε ούτε θα προσκυνήσει τους «νταβατζήδες» της δημόσιας ζωής και αυτό δεν μας το συγχωρούν..."

Για όλα μίλησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Ακρόπολις και στον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, έλυσε την σιωπή του μέσα από τις φυλακές όπου και κρατείται και εξέφρασε την πίστη του στην Ελλάδα και στον εθνικισμό ιδέες για τις οποίες είναι διατεθειμένος «να πληρώσει», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μιχαλολιάκος περιέγραψε καρέ-καρέ τι συνέβη όταν άνοιξε την πόρτα το μοιραίο πρωινό του Σαββάτου και στην πόρτα του στεκόταν ο εισαγγελέας.
« Άνοιξα εγώ την πόρτα. Μου συστήθηκε ο Εισαγγελεύς και μου ζήτησε να τον ακολουθήσω μιλώντας κατ” αρχάς για προσαγωγή. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για σύλληψη παράνομη και αντισυνταγματική και στην ουσία χωρίς κανένα στοιχείο. Είναι ξεκάθαρο ότι ένα κόμμα, η Ν.Δ., χρησιμοποίησε παράνομα τους μηχανισμούς του κράτους, προκειμένου να «κτυπήσει» ένα άλλο κόμμα, που το μεγάλο του «έγκλημα» ήταν ότι του έκοβε ψήφους. Το πρωινό εκείνο δεν συνελήφθη απλά εγώ, αλλά παίχτηκε ένα «βρώμικο» πολιτικό παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε ότι διεξήγαγαν έρευνα στο σπίτι του «τα έκαναν άνω κάτω». ...

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν είχε κάποια εσωτερική πληροφόρηση όσον αφορά την επερχόμενη σύλληψη του ιδίου και άλλων στελεχών του ο κ. Μιχαλολιάκος απάντησε αποστομοτικά:
« Τα λεγόμενα των διωκτών μας αποτελούν ένα μεγάλο ψέμα χωρίς όρια. Προσβάσεις ούτε είχα, ούτε έχω, όμως, ότι είχαν σκοπό να προχωρήσουν σε διώξεις, βλέποντας τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής συνεχώς να ανεβαίνουν ήταν κοινό μυστικό. Δεν είχαν άλλο τρόπο για να μας σταματήσουν. Ή θα έκαναν αυτό που έκαναν ή θα μας δολοφονούσαν. Προς το παρόν έχουν κάνει το πρώτο. Υπουργοί της κυβερνήσεως του Μνημονίου και μεγαλοστελέχη της ΝΔ τις είχαν ανακοινώσει δημόσια και μάλιστα είχαν περιγράψει επακριβώς και τις λεπτομέρειες της διώξεώς μας. Είναι προφανές ότι η δικαιοσύνη όχι απλά πιέσθηκε, αλλά σύρθηκε κυριολεκτικά σε αυτές τις ενέργειες».

Εν συνεχεία, ο δημοσιογράφος διερωτήθηκε ποιό ήταν το κίνητρο της δικαιοσύνης να κατηγορήσει την Χρυσή Αυγή για «εγκληματική οργάνωση» όταν η σύστασή της ξεκινά από το 1987.
 Ο κ. Μιχαλολιάκος υπογράμμισε τότε ότι «δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση», κάτι που όπως υποστήριξε είναι γνωστό και στις αρχές.
XA
«Από το 1994 μέχρι σήμερα συμμετείχαμε σε εκλογές, κάναμε νόμιμο πολιτικό αγώνα. Τότε όμως είχαμε μικρά ποσοστά και δε μας «φοβόντουσαν».Τον τελευταίο καιρό διαπράξαμε το «έγκλημα» να περνάμε το 20% στις αληθινές δημοσκοπήσεις. Από το 1987 λένε ότι ήμασταν «εγκληματική οργάνωση». Ο ισχυρισμός αυτός δεν βασίζεται στο οποιοδήποτε στοιχείο. Η ΔΙΩΞΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και αυτό πλέον το έχουν καταλάβει ακόμα και οι αριστεροί», είπε χαρακτηριστικά.
Στο κρίσιμο ερώτημα αν η σύζυγός του βουλευτής Ζαρούλια, τον αντικαθιστά στην «κεφαλή» ενόσω βρίσκεται ο ίδιος στην φυλακή, ο κ. Μιχαλολιάκος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η Χρυσή Αυγή «δεν είναι ακέφαλη». «Ακόμη και μέσα από την φυλακή είμαι περισσότερο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ από τα ανθρωπάκια, που παριστάνουν τους πολιτικούς ηγέτες και στην πραγματικότητα είναι υπάλληλοι των μεγάλων συμφερόντων. Πέραν αυτού η Χρυσή Αυγή δεν είναι μόνο ο Μιχαλολιάκος. Έχει χιλιάδες στελέχη και λαμπρούς αγωνιστές που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν ακόμη και την ζωή τους. Η γυναίκα μου δεν ανέλαβε κανέναν καθοριστικό ρόλο. Είναι παλαιά αγωνίστρια και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και βρωμιές των πληρωμένων κονδυλοφόρων», δήλωσε εμφανώς ενοχλημένος ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής.
mixaloliakos
Για την κράτησή του και τις συνέπειες που θα υπάρξουν εις βάρος του αλλά και στο κόμμα, ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι «αυτοί που δεν με γνωρίζουν έχουν την εντύπωση ότι κάθομαι στο κελί με σκυμμένο κεφάλι. Αυτοί που με ξέρουν όμως γνωρίζουν τα «πιστεύω» μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω μέχρι και με την ζωή μου την Πίστη μου στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό. Το τι κρύβει το μέλλον το γνωρίζει μόνον ο Θεός και γι” αυτό ας μη χαίρονται οι εχθροί της Χρυσής Αυγής, γιατί όλα αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη. Όσο για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής δεν ανήκουν στην κατηγορία αυτών που φοβούνται και αυτό θα φανεί στο μέλλον. Αυτή είναι η διαφορά του ψηφοφόρου του Εθνικιστικού κινήματος με την διαφορά των ψηφοφόρων που βολεύονται στα κόμματα της διαφθοράς».

Εν συνεχεία, σε ερώτηση αν θα υπάρξουν και άλλες προφυλακίσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής, ειδικά μετά τις άρσεις ασυλίας ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε οτι «Δεν αποκλείω τίποτε και περιμένω πλέον τα πάντα. Αυτοί που εκχώρησαν Εθνική κυριαρχία είναι δεδομένο ότι είναι αδίστακτοι. Όσο για τις άρσεις ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής ένα θα σας πω. Μέσα σε ένα χρόνο έγιναν περισσότερες άρσεις ασυλίας κατά βουλευτών της Χρυσής Αυγής από όσες είχαν γίνει από το 1974-2012, μέσα σε 38 ολόκληρα χρόνια. Όποιος έχει μυαλό ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Είμαστε το αγκάθι στα πλευρά του διεφθαρμένου καθεστώτος».

Θα παραιτηθούν ή όχι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ρωτά ο δημοσιογράφος καθώς ήταν ένα θέμα που είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο.«Δεν θα τους κάνουμε την χάρη. Ξεκάθαρες κουβέντες. «Μόνο ο Λαός που μας έδωσε αυτό το αξίωμα μπορεί να μας το αφαιρέσει. Στην επόμενη βουλή θα έχουμε τουλάχιστον διπλάσιους βουλευτές και για 2η φορά στην πολιτική Ιστορία θα υπάρχουν εκλεγμένοι βουλευτές στην φυλακή. Η προηγούμενη ήταν με την ΕΔΑ στην δεκαετία του 50. Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει κα στις επόμενες εκλογές ότι και να κάνουν. Επαναλαμβάνω πως μόνο αν είμαστε νεκροί θα απαλλαγούνε από εμάς. Θαρρώ όμως πως το ποτάμι των Ελλήνων που ζητούν δικαιοσύνη και κράτος αρετής έχει χυθεί στον δρόμο και δεν γυρίζει πίσω, βγάζοντας στις όχθες χιλιάδες πατριώτες», ανέφερε, διαψεύδοντας τα όσα είχε πει ο ίδιος σε παλιότερες δηλώσεις του.

Σε ερώτηση περί κρυφών χρηματοδοτών ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε «Είναι ψεύτες και εθνικά επικίνδυνοι» όσοι τα αναφέρουν.« Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει ούτε κρυφούς, ούτε φανερούς χρηματοδότες. Η λάσπη τους δεν έχει όρια. Έφτασαν στο σημείο να λένε στα κανάλια ότι είχαμε 700 υπαλλήλους. Πού είναι όλοι αυτοί; Φαντάσματα ήταν και εξαφανίστηκαν; Μίλησαν ακόμη οι πληρωμένοι συκοφάντες μας για ετήσια μισθοδοσία 6.000.000 ευρώ! Ψέματα χωρίς τέλος… Δεν έχουμε κανέναν χρηματοδότη εκτός από την Πίστη για την πατρίδα μας».

Σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ, έγινε αναφορά σε μια «σκοτεινή τριετή περίοδο» που «χαθήκατε» στη νότια Αφρική. Είναι αλήθεια αυτό; ρώτησε με έμφαση ο δημοσιογράφος τον συλληφθέν. « Σε αυτή την εκπομπή όπως φυσικά και σε δεκάδες άλλες έχουν ακουστεί ρεσιτάλ αισχρότητας. Στην Νότια Αφρική είχα πάει για 2 μόνον μήνες το 1984. Έχω ακόμη και το διαβατήριό μου με τις σφραγίδες εξόδου και επιστροφής στην χώρα.Τα ψέματα τους και η λάσπη τους δεν έχουν τέλος και τα ψέματα αυτά ελέχθησαν από ένα κανάλι, που χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια, όταν ο λαός πεινάει. Στο τέλος θα πουν ότι έχω σκάψει υπόγειες στοές κάτω από την Αθήνα και κυκλοφορώ την νύχτα, ενώ το πρωί γυρίζω σπίτι μου. Οι Έλληνες – το επαναλαμβάνω ξανά – έχουν καταλάβει ότι οι διώξεις εις βάρος των βουλευτών και του κινήματος μας είναι πολιτικές και τίποτα άλλο», δήλωσε με έντονο τόνο ο κ.Μιχαλολιάκος.

Για το «κοινό μέτωπο» των ΜΜΕ εις βάρος του ο ηγέτης του κόμματος της Χρυσής Αυγής, δήλωσε πως «Φυσικά και υπήρχε και υπάρχει «κέντρο-κατεύθυνσης» της λάσπης. Είμαστε το μόνο κόμμα που δεν προσκύνησε ούτε θα προσκυνήσει τους «νταβατζήδες» της δημόσιας ζωής και αυτό δεν μας το συγχωρούν. Όσο για το γεγονός ότι μας έχουν αποκλείσει και δεν μας δίνουν το δικαίωμα να απαντήσουμε στην λάσπη τους αυτό δείχνει 2 πράγματα: Φοβούνται την Αλήθεια και είναι ψευτοδημοκράτες που φοβούνται τον διάλογο. Μιλάνε για εμάς χωρίς εμάς. Δεν έχουμε αρνηθεί καμία πρόσκληση σε οποιοδήποτε τηλεοπτικό στούντιο με την παρουσία οποιουδήποτε άλλου. Μας στήνουν τηλεοπτικές εκτελέσεις χωρίς να είμαστε παρόντες. Αυτή είναι η δημοκρατία τους».

Για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, την φημολογούμενη πτώση τους και την παραμονή του κόμματος στην τρίτη θέση ο κ.Μιχαλολιάκος είπε ότι «Η πτώση αυτή δεν υπάρχει. Γι” αυτόν ακριβώς τον λόγο και η θλιβερή συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου προωθεί σενάρια για αποκλεισμό της Χρυσή Αυγή στις εκλογές. Με αυτά που κάνει ο Σαμαράς όπως ακριβώς διέλυσε την ΠΟΛ.ΑΝ. θα διαλύσει και την Νέα Δημοκρατία. Η Χρυσή Αυγή θα έχει μεγαλύτερα ποσοστά στις εκλογές από την προηγούμενη φορά. Το ξέρουν και γι’ αυτό μεθοδεύουν τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό μας από τις εκλογές. Δεν θα το καταφέρουν όμως».

- Εάν το σύστημα, που όπως ισχυρίζεστε, είναι εξ ολοκλήρου εις βάρος σας, δεν θα μπορούσε να «στήσει» δημοσκόπηση με π.χ 2% που να αφορά το κόμμα σας, προκειμένου να πείσει την κοινωνία ότι πλέον εξαφανιστήκατε; Γιατί δεν το κάνει; διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος ενώ ο κ. Μιχαλολιάκος είπε από πλευράς του ότι «δεν το κάνουν γιατί θέλουν να κρατήσουν κάποια ελάχιστα έστω ίχνη αξιοπιστίας. Δεν θα τους πίστευε κανένας, αφού η διαπίστωση ότι σε κάθε γειτονιά οι χρυσαυγίτες είναι παντού είναι αναμφισβήτητη. Το γεγονός πάντως ότι μετά από ένα μήνα πλύσης εγκεφάλου από τα ΜΜΕ, η οποία συνεχίζει και η Χρυσή Αυγή αντέχει, αυτό λέει πολλά. Ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν τους κραδασμούς της αντοχή μας. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.»

Για την αρνητική στάση των συγκρατούμενών του όπως αναφέρεται στα ΜΜΕ ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει και πως είναι «Φαντασίες και παραμύθια».
Ο κ.Μιχαλολιάκος «απαξίωσε να απαντήσει» σε ερώτηση για την προσπάθεια ανάδειξης νέων προσώπων που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την «απουσία» του κόμματος της Χρυσής Αυγής καθώς και για την επανεμφάνιση του κ.Καρατζαφέρη

Τέλος, την κρίσιμη ερώτηση ποιόν θεωρεί ότι ενορχήστρωσε την σύλληψή του ο Γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ότι «είναι προφανές ότι η δίωξή μας είναι πολιτική και η μεγαλύτερη απόδειξη γι” αυτό είναι η λύσσα από τα κανάλια και τις φυλλάδες των «νταβατζήδων». Επίσης και η προσπάθειά τους, παραβιάζοντας το σύνταγμα να μας θέσουν εκτός εκλογών. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν. Η «ορχήστρα» πίσω από τις διώξεις μας είναι οι ολιγάρχες – πλουτοκράτες και οι υπάλληλοι τους, που παριστάνουν τους πολιτικούς. Μαζί με αυτούς και κάποιοι δημοσιογράφοι – υπάλληλοι εφημερίδων και καναλιών που για να γίνουν αρεστοί στα αφεντικά τους μας «πυροβολούν» κάθε μέρα».
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.